Margot Robbie'li Karayip Korsanları Filmi İptal Edildi

Margot Robbie, başrolünde yer alacağı Karayip Korsanları Spin-off'unun iptal edildiğini onayladı. Bunun yerine Johnny Deep'in oynadığı başka bir film anlamına gelebilir mi?

Giriş Tarihi: 15.11.2022 13:24 Güncelleme Tarihi: 15.11.2022 13:29

Birkaç ay önce, Margot Robbie'nin muhtemelen Karayip Korsanları spin- off'unda oynayacağı konuşulmuştu. Şimdi, oyuncu bunun artık olmayacağını onayladı.

"Bir fikrimiz vardı ve bir süre önce, onu daha çok kadın liderliğinde (tamamen kadın liderliğinde değil, sadece farklı türde bir hikaye) geliştirmek için geliştiriyorduk ki bunun gerçekten harika olacağını düşündük. Robbie, Vanity Fair'e potansiyel olarak Disney ile çekilecek olan filmden bahsetti. "Ama sanırım bunu yapmak istemiyorlar."

Yapımcı Jerry Bruckheimer daha önce iki senaryo yazıldığını açıklamıştı. "Evet. Margot Robbie ile konuşuyoruz," dedi The Sunday Times'a Mayıs ayında. "Depp geri dönecek mi?" sorularına karşın "İki Korsan senaryosu geliştiriyoruz biri onunla, biri onsuz. Şu anda değil. Geleceğe henüz karar verilmedi."

O sırada Johnny Depp, eski eşi Amber Heard'a karşı karalama davasından geçiyordu. Ancak, kararın Haziran ayında Depp için bir zafer olduğunu kanıtladıktan sonra, onun için birçok yeni iş fırsatı sıraya giriyor olabilir.

Robbie'nin Brad Pitt'le birlikte başrolü üstlendiği, Damien Chazelle imzalı "Babylon" filmi merakla beklenirken, sıradaki projelerinden "Ocean's Eleven" prequel filminin ön hazırlık döneminde olduğunu ve Greta Gerwig imzalı "Barbie" filminin önümüzdeki yaz için vizyona hazırlandığını açıkladı.

BİZE ULAŞIN