Jacob Elordi'nin Yeni Projesi Belli Oldu

Euphoria yıldızı Jacob Elordi ekrana geri dönüyor.

Giriş Tarihi: 07.11.2022 12:19

Jacob Elordi'nin, tamamen yeni bir Sony mini dizisi olan The Narrow Road to the Deep North'a liderlik etmek için imza attığı bildiriliyor.

Variety'nin haberine göre Euphoria yıldızı dizinin ana karakteri Dorrigo Evans'ı oynayacak. Beş bölümlük dizi, Richard Flanagan'ın beğenilen romanına dayanıyor ve Jo Porter'ın Justin Kurzel ile birlikte yürütücü yapımcılığını görüyor. Elordi, önümüzdeki aylarda çekimler için memleketi Avustralya'ya dönmeye hazırlanıyor.

Porter yaptığı açıklamada, "Jacob Elordi'nin bu projede bize katılması heyecan verici" dedi. "Dorrigo Evans'ın karakteri, role güç, duyarlılık ve karizma katabilecek çok katmanlı bir oyuncu gerektiriyor: Jacob'ın kesinlikle sahip olduğu nitelikler. Justin Kurzel ve Shaun Grant'in yaratıcı güçleriyle birlikte, bu önemli romanı hayata geçirmek için daha heyecan verici bir ekip olamazdı."

"Shaun ve benim için Jacob gibi yetenekli bir aktörle işbirliği yapmak harika. The Narrow Road to the Deep North , güçlü bir başrol oyuncusuna ihtiyaç duyuyor ve bu genç oyuncu ile bu olağanüstü kitap doğru zamanda tanışmış gibi görünüyor." diye ekledi Kurzel.

BİZE ULAŞIN