Taylor Swift 'The Eras' Konser Turunu Onayladı

Taylor Swift'in 'The Eras' adlı konser turu Lover, Folklore, Evermore ve Midnights dahil olmak üzere tüm albümlerini destekleyen yaklaşan altıncı konser turnesi olacak.

Giriş Tarihi: 02.11.2022 12:44

Taylor Swift, 10. stüdyo albümü Midnights'ı çıkardıktan hemen sonra nihayet yeni bir turunu onayladı. 'The Eras' turnesi olarak adlandırılan konser turu için Swift, "kariyerimin tüm müzikal dönemlerinde bir yolculuk" olacağını söyledi.

Mart 2023'te ABD ayağıyla başlayacak olan turda Swift, Tampa, Houston, Nashville, Şikago, Los Angeles ve daha pek çok yerdeki tarihlerle konserlere ağustos ayına kadar devam edecek. Konserlerde Swift'e Paramore, beabadoobee, Phoebe Bridgers, girl in red, MUNA, HAIM, GAYLE, Gracie Abrams ve OWENN gibi isimler katılacak.

Swift, eski kayıtlarından bir seçki çalacak ve hayranlar Midnights'tan da birkaç yeni single duymayı umuyor. 13 parçalık Midnights albümü geçen ay çıktı ve çıkışından kısa bir süre sonra yedi bonus parça içeren yeni bir baskı daha yayınlandı.

TAYLOR SWİFT MIDNIGHT ALBÜMÜYLE TARİHE GEÇTİ

10. stüdyo albümü Midnights'ı yayınladıktan bir hafta sonra Taylor Swift, Billboard'un Hot 100 şarkı listesinde ilk 10'a giren ilk sanatçı olarak tarihe geçti. Şimdi, Eylül 2021'de bir hafta boyunca ilk 10'da dokuz sıra aldığını iddia eden Drake'i ve daha önce kadınlar arasında en çok izlenen 10 şarkı unvanını elinde tutan Madonna'yı geride bıraktı.

Midnights'ın 20 şarkısının tamamı (13 orijinal parça ve 3am Edition'da bulunan yedi ekstra şarkı) Hot 100 listesinde yer aldı.

Billboard'un bildirdiğine göre Midnights, yalnızca ilk haftasında 1.14 milyon kopya ve 575.000 vinil kopya satarak şu anda yılın en çok satan albümü.

BİZE ULAŞIN