BTS ile Pharrel Williams İş Birliği Yolda

Pharrell Williams, yeni albümündeki BTS iş birliği anlatıyor; 'Bu Harika'

Giriş Tarihi: 02.11.2022 12:30

BTS ve Pharrell Williams, Pharrell'in yaklaşmakta olan albümünde yeni bir iş birliği yaptı. BTS üyesi RM ve Williams, Rolling Stone ile yaptıkları yeni bir röportajda iş birliğini tartıştı ve ikili şarkı üzerinde uzaktan çalıştıklarını açıkladı.

"Albümün adı Phriends. Bu hacim bir. Belli ki siz [BTS] oradasınız," diye ekledi Williams, "Aslında bu konuda olması gerekenden daha fazla konuşuyorum ama [BTS] benim albümümden bir şarkı söyledi ve bu harika ve çok minnettarım." Williams ayrıca "Bunu duyan herkes 'Vay canına' der" dedi ve RM onun coşkusunu paylaşarak "Buna bayılıyorum" diye ekledi.

Daha fazla ayrıntı açıklanmadı, ancak yakında bir çıkış tarihi gelecek diye tahmin ediliyor. Şarkı ayrıca, RM'nin Williams'ın da bir şarkı üretmeyi teklif ettiği ilk solo albümünü çıkarma planlarını açıkladığı sırada geliyor. "Solo albümünüzün yüzde 90'ını tamamladığını söyledin. Ama eğer bu son yüzde 10 içindeyse, eğer ihtiyacın varsa... bana ihtiyacın yok, ama yani..." diyerek şakayla yeni şarkılar için yardım teklifine bulundu.

Bu yüzden BTS'in Williams ile işbirliği kesinlikle gerçekleşiyor olsa da, RM ve Williams'ın birlikte çalışma olasılığını da göz ardı edemeyiz.


BİZE ULAŞIN