Yeni Elvis Presley: Jacob Elordi

Jacob Elordi, Sofia Coppola’nın "Priscilla" adlı yeni filminde Elvis Presley'i canlandıracak.

Giriş Tarihi: 13.09.2022 17:01

Şüphesiz, geçtiğimiz yılın en büyük filmlerinden biri, dünyanın kendi adını taşıyan şarkıcıya olan takıntısını yeniden alevlendiren Elvis oldu. Şimdi ise Sofia Coppola'dan muhtemelen farklı bir tonda da olsa aynı adamla ilgili bir film daha geliyor. Oscar ödüllü Sofia Coppola'nun Priscilla Beaulieu Presley'in A24 için yazdığı Elvis ve Ben'den uyarlanan "Priscilla"yı yönetmek ve yazmak üzere anlaşmaya vardığı açıklandı. Ek olarak, Cailee Spaeny ve Jacob Elordi , sırasıyla Priscilla ve Elvis Presley'i oynamak için seçildi.

Coppola, bir süredir Priscilla'yı bir sonraki filmi yapmak istediği söylenen, eleştirmenlerce beğenilen bir film yapımcısı, 2020'deki On the Rocks'tan bu yana ilk filmi olacak. Yönetmen muhtemelen en çok Bill Murray ve Scarlett Johansson'ın oynadığı Lost in Translation filmiyle tanınıyor. Film ona Orijinal Senaryo dalında Akademi Ödülü ve En İyi Yönetmen ve En İyi Film adaylığı kazandırdı. Coppola, yönettiği tüm filmleri yazma geleneğini takip ederek senaryoyu da kendisi uyarlayacak.

Elvis'i oynayacak olan Elordi, HBO draması Euphoria'daki rolüyle tanınıyor. Diğer rolleri arasında Netflix'in The Kissing Booth üçlemesinde ve Hulu's Deep Water'da rol almak yer alıyor. Coppola'nın çok sayıda genç oyuncuyla tanışmasının ardından Elordi'nin rolü kazandığı bildiriliyor. Öte yandan, Spaeny en başından beri Priscilla için Coppola'nın bir numaralı tercihiydi. Spaeny kısa süre önce Showtime'ın First Lady'sinde Eleanor Roosevelt'i canlandırdı.

BİZE ULAŞIN