‘İnsan Eli Değmiş’ Sergisi Kalyon Kültür'de!

Kalyon Kültür yeni sanat sezonunu ‘İnsan Eli Değmiş’ isimli karma sergisiyle karşılıyor.

Giriş Tarihi: 12.09.2022 12:20

Kalyon Kültür, dijital sanatın en önemli temalarından biri olan doğa ve sanat ilişkisine odaklanan sergi serisinin ikinci ayağı 'İnsan Eli Değmiş' isimli karma sergiye 15 Eylül-17 Aralık 2022 tarihleri arasında Nişantaşı Taş Konak'ta ev sahipliği yapıyor.



Ceren ve Irmak Arkman küratörlüğünde, dijital sanat alanının öncü isimlerinin bir araya geldiği büyük ilgiyle karşılanan Flora sergisinin ardından, küratörler serinin ikinci sergisinde bu kez günümüzün en önemli problemlerinden biri olan iklim krizine dikkat çekerek insanların doğa üzerindeki etkilerine odaklanıyor.



17. İstanbul Bienali çerçevesine uygun ve paralel gerçekleşecek 'İnsan Eli Değmiş' sergisi Evan Roth, Félix Luque & Iñigo Bilbao, François Quévillon, Kevin Cooley, Persijn Broersen & Margit Lukács, Sabrina Ratté ve Volkan Kızıltunç'un eserlerini ziyaretçileriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Kalyon Kültür yeni sergi programında uluslararası dokuz sanatçıyı bir araya getirirken, paralel olarak gerçekleşecek doğa, geri dönüşüm ve sürdürülebilirlik temalı konuşma ve atölyeler de sergiyi destekleyecek.

'İnsan Eli Değmiş' sergisi 17 Aralık 2022 tarihine kadar Nişantaşı Taş Konak Kalyon Kültür binasında ücretsiz gezilebilir.

Kalyon Kültür sosyal medya hesaplarından ve internet sitesi üzerinden sergi ve etkinlik programları ile ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

BİZE ULAŞIN