Britney Spears Hiç Gitmemiş Gibi Geri Döndü

Britney Spears, Elton John ile yaptığı yeni düeti sayesinde 10 sene sonra ilk defa müzik listelerine girdi.

Giriş Tarihi: 08.09.2022 10:42

Britney Spears müzik dünyasına parmak uçlarında dönüyor olabilir ama sanki hiç gitmemiş gibi.

Süperstarın Elton John ile işbirliği yaptığı son hiti "Hold Me Closer" ve altı yıldaki ilk resmi single'ı bu hafta Billboard Hot 100 listesinde ilk 10'a resmen girdi . Şarkının en son başarısı, Spears'ın zamanımızın en silinmez pop yıldızlarından biri olmasına yardımcı oldu, çünkü o, art arda son kırk yılın her birinde en iyi 10 Billboard hitini kazanan az sayıdaki sanatçıdan biri.

Dans parçası, Spears'ın neredeyse on yıl içinde listede ilk 10'a geri dönüşünü ve babası Jamie Spears'ın 13 yıllık vasiliğinin sona ermesinden bu yana yeni müzikteki ilk denemesini işaret ediyor.

Spears geçtiğimiz günlerde şarkının yayınlanmasının ardından Twitter'daki başarısı hakkında konuştu. "Merhaba Sir Elton John, 40 ülkede 1 numara gibiyiz" diye paylaştı. "Şu anda küvetteyim ve şimdiye kadarki en güzel günü geçirmek üzereyim ve umarım iyisinizdir."

John, Spears'ın parçaya katkılarını övdü ve tatlı notunda tüm zamanların en büyük pop yıldızlarından biri olarak nitelendirdi. "#HoldMeCloser'a verilen yanıt beni heyecanlandırdı, eğlenceli ve mutlu bir yaz parçası yapmak istedim, bu yüzden Britney Spears bunun bir parçası olmayı kabul ettiğinde çok mutlu oldum! O gerçekten bir ikon, tüm zamanların en iyi pop yıldızlarından biri ve onu çok seviyorum. Umarım hepiniz seversiniz!" diye yazdı.

BİZE ULAŞIN