Megan Thee Stallion Marvel Evrenine Katılıyor

Rapçi Megan Thee Stallion kendini oynayacak.

Giriş Tarihi: 31.08.2022 15:59

Rapçi Megan Thee Stallion, resmi olarak Marvel Sinematik Evrenine katıldığını doğruladı.

Megan Thee Stallion, Disney Plus dizisi She-Hulk: Attorney at Law'daki ilk filmiyle Marvel Sinematik Evrenine resmen katılarak filmografisine yeni bir başlık ekliyor.

Rapçi, şovun yeni bir bölümünde küçük bir rol için kendisi olarak rol aldı. Deadline'a göre Grammy ödüllü sanatçı, Augustus "Pug" Pugliese (Josh Segarra tarafından canlandırılıyor) tarafından yürütülen yasal bir davaya karışıyor. Henüz çok fazla bilgi mevcut olmasa da, oyuncu Meg'in Marvel Sinematik Evreni'ndeki ilk çıkışı hakkında birkaç ayrıntı paylaştı. "Bir beyefendi, başka bir evrende yaşayan biri tarafından kandırılıyor, diyelim. Başka bir dünya." Devam etti: "Yani bir kişiyle çıktığını düşünüyor ve değil, bu yüzden bunu çözmesine yardım etmeliyiz."

Meg'in görünümünün kısa bir kamera hücresi mi olacağı yoksa daha fazla sahnede mi rol alacağı bilinmiyor. MCU'nun yanı sıra, yıldız aynı zamanda A24'ün Nathan Lane, Megan Mullally ve Bowen Yang'ın başrollerini paylaştığı müzikal komedisiyle de beyaz perdedeki ilk rolünü canlandıracak.

BİZE ULAŞIN