Taylor Swift'in Yeni Albümü Midnights Hakkında Her Şey

Taylor Swift'in yaklaşan 10. albümü Midnights için kapsamlı bir kılavuz.

Giriş Tarihi: 31.08.2022 12:48

Pop yıldızı bu sonbaharda yeni müzikler yayınlamak için hazırlanıyor. Taylor Swift, MTV Video Müzik Ödülleri'nde "All Too Well (Taylor's Version)" ile Yılın Videosu ödülünü alırken yeni albümünün geleceğini doğruladı.

Kabul konuşmasında, "Bu anın her saniyesinde, siz, hayranlar olmasaydı, bu kısa filmi yapamayacağımızı biliyorum" dedi. "Çünkü sen olmasaydın albümlerimi yeniden kaydedemezdim. Bunu yapmam için beni cesaretlendiriyorsun. Bu kadar cömert olup bize bunu verirsen, ben de bir şekilde karar verdim. 21 Ekim'de yepyeni albümümün çıkacağını söylemenin eğlenceli bir an olabileceğini düşündüm. Size daha fazlasını gece yarısı anlatacağım."

Yakında çıkacak olan 10. stüdyo albümünün adı (hayranların sevgiyle TS10 olarak adlandırdığı) Midnights olacak ve şimdiye kadar bildiğimiz diğer her şey burada.

Swift, yeni albümünün resmi olarak 21 Ekim'de çıkacağını doğruladı.

Swift, Instagram'da Midnights'ın toplam 13 şarkının yer aldığı kapak resmine bir bakış paylaştı. İsimleri henüz açıklanmayan şarkılar, ilk altısı Side A'ya, son yarısı Side B'ye devredilecek şekilde iki farklı bölüme ayrılacak.

Ayrıca 13'ün arkasındaki anlamı detaylandıran bir açıklama paylaştı.

"Hayatıma dağılmış 13 uykusuz gecenin hikâyesi olan Midnights 21 Ekim'de çıkacak. Gece yarısı buluşalım."

Minimalist kapaktaki fotoğraf, ışıltılı açık mavi göz farı, kalın siyah kedi göz kalemi ve kendine özgü kırmızı dudağıyla süslenmiş Swift'i içeriyor. Bakışları kameradan uzağa yönlendiriliyor ve bunun yerine elinde yanan bir çakmağa odaklanıyor.

Midnights, Swift'in resmi web sitesinde plak, CD, kaset ve dijital albüm olarak ön siparişe açıldı.

BİZE ULAŞIN