Vecna intikam için geri dönüyor

Jamie Campbell Bower, Stranger Things'te canlandırdığı Vecna karakterinin 5. sezonda neler yapacağı konusunda ipuçları verdi.

Giriş Tarihi: 31.08.2022 14:47 Güncelleme Tarihi: 31.08.2022 14:47

Damla Yüce

Millie Bobby Brown'ın hayat verdiği Eleven, Stranger Things'in 4. sezonunun sonunda Jamie Campbell Bower'ın Vecna'sına karşı verdiği mücadeleyi kazanmış olabilir. Ancak yapımcı Duffer kardeşler, Vecna'yı finalde öldürmeyerek korkunç kötü adamın hikayesini keşfetmemiz için açık kapı bıraktı. Ve şimdi İngiliz aktör, dizinin yaklaşan beşinci ve son sezonunda intikamını alacak gibi görünüyor.

NME'ye konuşan Bower röportajında, Vecna'nın Eleven, arkadaşları ve Hawkins'ten intikam almaya çok kararlı olduğunu ve yaralarını sarmak için geri çekildiğini düşünmenin yanlış olacağını söylüyor.

Bower canlandırdığı Vecna hakkında,"Kızgın, gerçekten canı sıkkın," diyor ve ekliyor "Yaralarını tutarak kaçtığını sanmıyorum. Kendini yeniliyor ve kan istiyor. Sanki, şimdi gerçekten düğmeye bastınız, ve büyük bir hata yaptınız."

Bower, 5. sezonun geri kalanının gidişatını tam olarak bilmese de, şimdilik Vecna'nın Noah Schnapp'tan Will Byers ile olan ilişkisini daha fazla keşfetme arzusunu dile getirdi. Aktör, "Bence Vecna ve Will'in henüz keşfedilmemiş bir bağlantısı var. Bir hayran olarak, bundan daha fazlasını görmek isterim." diye ekliyor.

Stranger Things'in son sezonu için henüz bir çıkış tarihi yok, ancak çekimlerin 2023'te başlaması planlanıyor, bu nedenle dizinin en erken 2024'te yayına çıkması bekleniyor.

BİZE ULAŞIN