House of the Dragon 2. Sezon Onayını Aldı

HBO'nun House of the Dragon ilk sezonu henüz prömiyer yapmış olsa da, ufukta ikinci bir sezon var.

Giriş Tarihi: 27.08.2022 13:27

İlk bölümün HBO ve HBO Max'te yaklaşık 10 milyon izleyici çekmesinin ardından House of the Dragon şimdiden 2. sezon onayını aldı.

Variety'ye göre HBO Programming'in başkan yardımcısı Francesca Orsi, "House of the Dragon ekibinin birinci sezonda başardıklarıyla gurur duymanın ötesindeyiz" dedi . "Olağanüstü oyuncu kadromuz ve ekibimiz büyük bir mücadeleye girişti ve tüm beklentileri aşarak kendisini şimdiden mutlaka görülmesi gereken bir TV dizisi haline getirmiş bir gösteriyi sundu. Bu yolculukta bize liderlik ettikleri için George, Ryan ve Miguel'e çok teşekkür ederiz. House Targaryen'in destanını ikinci sezonla hayata geçirmeye devam etmek için daha fazla heyecanlanmazdık." dedi.

George RR Martin'in 2018 tarihli Fire & Blood kitabına dayanan 10 bölümlük dizi, Game of Thrones'tan 200 yıl önce geçiyor ve House Targaryen'in ölümüne yol açan ve nihayetinde Dance of Dragons olarak bilinen iç savaşla sonuçlanan olayları anlatıyor.

Dizinin prodüksiyonu 2021'de başladı ve Milly Alcock ve Emma D'Arcy, sırasıyla Princess Rhaenyra'nın genç ve eski versiyonlarını oynamak için işe alındı. Dizide ayrıca King Viserys rolünde Paddy Considine, Prince Daemon rolünde Matt Smith ve Alicent Hightower'ın genç ve eski versiyonları olarak Emily Carey ve Olivia Cooke yer alıyor.

BİZE ULAŞIN