The Crown'un 6. Sezon Çekimlerine Ara Verildi

Kraliçe II. Elizabeth'in hükümdarlığını konu alan Netflix dizisi The Crown'ın 6. sezonunun yapımı, Kraliçe'nin ölümünün ardından durduruldu.

Giriş Tarihi: 09.09.2022 13:06

Kraliçe'nin ölüm haberinin ardından The Crown 6. Sezon çekimlerine ara verildi.

Dizinin yaratıcısı Peter Morgan, Kraliçe'ye saygıdan dolayı dizinin üretime ara vereceğini duyurdu. Netflix'in, hükümdarın yıllardır ölmesi durumunda dizi için planları olduğu bildiriliyor.

Morgan, "Crown ona bir aşk mektubu ve şimdilik ekleyecek bir şeyim yok, sadece sessizlik ve saygı. Saygımızdan dolayı çekim yapmayı da bırakacağımızı umuyorum" dedi.

Morgan, ekstra sezonun The Crown'un zaman çizelgesini uzatmayacağını, bunun yerine planlanan hikayenin daha derinlerine ineceğini açıkladı. "Açık olmak gerekirse, Seri 6 bizi günümüze daha fazla yaklaştırmayacak - sadece aynı dönemi daha ayrıntılı olarak ele almamızı sağlayacak" dedi. Bu yüzden ekranınızda Sussex Düşesi Meghan ile ilgili hikayeler görmeyi beklemeyin.

The Hollywood Reporter'a göre , The Crown'un son iki sezonu kraliyet ailesini 2000'lere kadar takip edecek, ancak bu, en son kraliyet düğünlerine veya kraliyet bebeklerine kadar gideceğimiz anlamına gelmiyor.

Staunton, Sezon 5'te Kraliçe II. Elizabeth olarak tacı devralacak. Kraliçeyi oynadığı bir başka onaylanmış sezonla, Harry Potter mezunu, her biri iki sezon boyunca hükümdarı canlandıran Crown yıldızları Olivia Colman ve Claire Foy'un ayak izlerini takip edecek. Ayrıca 5. sezonda Helena Bonham Carter'ın yerine Prenses Margaret olarak geçen Lesley Manville'in altıncı ve son sezonda kraliçenin küçük kız kardeşi olarak daha fazla zaman kazanmasını bekleyebiliriz.

Büyük Britanya'nın en uzun süre tahtta kalan hükümdarı Kraliçe II. Elizabeth, dün (8 Eylül) İskoçya'daki Balmoral Kalesi'nde hayatını kaybetti.

BİZE ULAŞIN