Zendaya Emmy Ödülleri'nde Tarih Yazmaya Devam Ediyor

Zendaya şimdiye kadarki en genç iki kez Emmy ödülü sahibi olarak tarihe geçti.

Giriş Tarihi: 13.09.2022 12:18

Zendaya, ikinci Emmy ödülünü evine götürdü ve Euphoria'nın ikinci sezonunda Rue Bennett'i oynadığı için Drama Dizisinde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. Süperstar, şimdi kategoride Emmy'yi iki kez kazanan ilk Siyah kadın ve aynı zamanda tarihte herhangi bir Emmy'nin en genç iki kez kazananı.

26 yaşındaki duygusal konuşmasında, Televizyon Akademisi'ne, ailesine ve arkadaşlarına ve Euphoria oyuncu kadrosuna ve ekibine "bu çok zor şovu yapmak için böylesine güvenli bir alan yarattıkları" için tatlı bir şekilde teşekkür etti.

Ayrıca, yaratıcı Sam Levinson'a "Kendime inanmadığım anlarda bile bana inandığınız için teşekkür ederim" diyerek özel bir not verdi.

Son olarak, aktris ödülünü kendi hikayelerini paylaşan ve gösterinin içeriğiyle ilgili olan hayranlara ve izleyicilere adadı.

"Euphoria için en büyük dileğim, insanları iyileştirmeye yardımcı olabilmesiydi ve hikayelerini benimle paylaşan herkese teşekkür etmek istiyorum" dedi. "Bir Rue'yu seven ya da Rue gibi hisseden herkesin, hikayeleriniz için çok minnettar olduğumu bilmenizi istiyorum ve onları yanımda taşıyorum ve onunla birlikte taşıyorum."

Zendaya, klasik bir Eski Hollywood görünümünde kırmızı halıda yürüdü ve Valentino'nun kalp yakalı ve fiyonklu askısız siyah peplum elbisesini Bulgari'den bir pırlanta gerdanlık ve pırlanta küpelerle donattı.

Aktris, ilk olarak 2020'de, Emmy ödülü alan en genç (o zaman 24) kişi olarak tarih yazdı. O sırada yaptığı sanal kabul konuşması için, Euphoria zaferini George Floyd'un öldürülmesinin ardından Amerika genelinde ırksal ve sosyal adalet için savaşan aktivistlere adadı.

BİZE ULAŞIN