Lupita Nyong'o A Quiet Place Kadrosuna Katılıyor

Oscar ödüllü aktris Lupita Nyong'o, John Krasinski'nin A Quiet Place: Day One filmini kadrosuna katıldı.

Giriş Tarihi: 03.11.2022 17:21

Black Panther: Wakanda Forever'ın yıldızı Lupita Nyong'o, A Quiet Place serisinin 3. filminde başrol olmaya hazırlanıyor.

Paramount, John Krasinski'nin kendisi, Emily Blunt, Noah Jupe ve Millicent Simmonds'ın oynadığı A Quiet Place ile 2018'de sürpriz bir bilim kurgu serisi başlattı. Orijinal film iyi eleştiriler aldı ve dünya çapında 340 milyon doları aştı.

Paramount hızla bir devam filmi yapmak için planlar geliştirmeye başladı ve bu da en son John Krasinski'nin 2021'de A Quiet Place Part II'yi yönetmeye geri dönmesiyle sonuçlandı. Devam filmi, pandemi sırasında gişede yaklaşık 300 milyon dolar kazandığı için stüdyo için bir kez daha büyük bir hit oldu.

A Quiet Place filmlerinin devam eden başarısı, Paramount ve John Krasinski'yi birden fazla yeni başlık geliştirme noktasına getirdi. Emily Blunt, Noah Jupe ve Millicent Simmonds'ın ardından üçüncü bir filmin yapım aşamasında olduğu biliniyor. Bununla birlikte, Paramount'un ayrıca seriyi genişletme ve A Quiet Place spinoff filmleri yapma planları da var.

A Quiet Place 2 , uzaylı canavarların Dünya'ya geldiği ilk gün olanları keşfetmesiyle birkaç yan film olma ihtimali açık bıraktı. Daha fazla A Quiet Place filmi için bu planlar geçen yıl boyunca ilerleme kaydetmeye devam etti.

Deadline'dan yeni bir rapora göre, Lupita Nyong'o şimdi A Quiet Place serisine katılıyor. The Black Panther: Wakanda Forever aktrisinin A Quiet Place prequel filmi A Quiet Place: Day One'da rol almak için son görüşmelerinde olduğu bildiriliyor. Anlaşmaya varılırsa Lupita Nyong'o'nun en yeni büyük rolü olacak. 12 Years a Slave'deki Oscar ödüllü çıkış rolü, Star Wars ve Marvel Sinematik Evreni gibi büyük serilere katılmayı da içeren yoğun bir son on yıla yol açtı.

BİZE ULAŞIN