Henry Cavill Sıradaki James Bond Olmak İstiyor mu?

Henry Cavill, Daniel Craig'in rolden ayrılmasının ardından bir sonraki James Bond oyuncusu olmakla ilgilenip ilgilenmeyeceğini yorumluyor.

Giriş Tarihi: 04.11.2022 16:04

James Bond serisinin geleceği havada kalırken, Henry Cavill rolü hala isteyip istemediğine değiniyor. 1960'larda ilk kez beyaz perdeye çıktıktan sonra, Bond serisi yıllar içinde Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan ve en son Daniel Craig dahil olmak üzere pek çok aktörün rolü üstlendiğini gördü. Craig, tarihte ilk kez 007'nin ölümüyle sona eren, geçen yılki No Time To Die ile role veda etmeden önce toplam beş Bond filminde rol aldı.

Ölmek İçin Zaman Yok'un yayınlanmasının ardından, bir sonraki Bond rolünü kimin üstleneceği belli değil. Idris Elba, Tom Hardy, Tom Hiddleston, Richard Madden ve Cavill'in en sık adı geçenler arasında olduğu bir dizi isim, 007'nin mantosunu almak için uzun süredir önde koşucular olarak kabul ediliyor. Hayranların Cavill'i rolü üstlenmesi için çağırdığı sırada aktör, son olarak rol Craig'e gitmeden önce Casino Royale için Bond olmaya yakın olduğunu açıkladı. Bond yapımcıları Barbara Broccoli ve Michael G. Wilson daha önce ikonik İngiliz süper casusunun bir sonraki yinelemesinin karakterin tamamen yeniden keşfi olacağını belirtirken, Cavill'in şimdi rol için şansının ne olduğu belirsiz.

Henry Cavill, yeni bir röportajda James Bond olmakla hâlâ ilgilendiği bir şey olup olmadığını ele alıyor. Oyuncu, kesinlikle en azından rolü tartışmakla hala ilgilendiğini ortaya koyuyor; "Evet. Şimdi oldukça meşgulüm. Onları seviyorum, Barbara [Broccoli] ve Mike [G. Wilson]. … Rol için kabul edilir miyim, bilmiyorum. Ama tabii ki sohbet etmek eğlenceli olurdu. Ve eğer değilsem, o zaman bununla ne yapacaklarını görmek istiyorum çünkü bence harikalar."

Cavill, birçok yönden, bir sonraki James Bond olmak için mükemmel bir adaydı , ancak kariyeri, role ilk başladığından beri o kadar gelişti ki, artık uygun olmayabilir. 2000'lerin başında göreceli olarak bilinmeyen biriyken, 2013'te Man of Steel'in piyasaya sürülmesi ve Superman olarak görünmeye devam etmesi onu esasen küresel üne kavuşturdu ve onu bir belirli bir rol haline getirdi. Broccoli ve Wilson daha önce role 10 yıllık bir taahhütte bulunabilecek bir aktör aradıklarını belirtmişken, Bond'u üstlenmenin Superman'i oynama yeteneği ile çelişmesi olasıdır.

BİZE ULAŞIN