Henry Cavill "Superman"e Dönüşünü Doğruladı

Henry Cavill, Black Adam'daki sürpriz dönüşünün ardından DC Genişletilmiş Evreni'ndeki "Superman" dönüşünü resmen onaylıyor ve daha fazlasının geleceğini söylüyor.

Giriş Tarihi: 25.10.2022 09:33

Bu bir kuş! Bu bir uçak! Hayır bu Superman… yine!

Henry Cavill, tutkulu kahraman seven sinemaseverlerin beklediği şeyi doğruladı. İngiliz aktör, DC Comics genişletilmiş sinema evreninde Süpermen olarak da bilinen Clark Kent rolüne geri dönecek.

Heyecan verici haber, Cavill'in geçen hafta vizyona giren Dwayne Johnson'ın başrolde olduğu yeni DC süper kahraman filmi "Black Adam"ın sonunda ortaya çıkarak ikonik kırmızı ve mavi kostüm ve pelerini giymesinden sonra geliyor. Seyirciler, Cavill'in bir kez daha Superman kostümünü giydiğini ve Dwayne Johnson'ın Black Adam'ı ile yüz yüze geldiğini gördü.

Instagram'daki bir gönderide Cavill, zamansız kahraman olarak kendisinin bir profil fotoğrafını paylaştı. Dönüşü hakkında konuşmadan önce insanların "Black Adam"ı izleme şansına sahip olmasını beklemek istediğini söyleyerek başladı. "Ama artık çoğunuz [filmi] gördünüz," dedi Cavill, "Bunu resmileştirmek istedim: Superman olarak geri döndüm." Hayranlara sabırları için "çok" teşekkür etti. Cavill "Sabrınız için teşekkür ederim, karşılığını alacaksınız." diye ekledi.

BİZE ULAŞIN