Succession 4. Sezon Hakkında Bildiğimiz Her Şey

HBO'nun "Succession" dizisinin 4. sezonu 2023 ilkbaharında yayınlanacak.

Giriş Tarihi: 25.10.2022 10:24

Zeynep Gürer

Roy ailesinin kavgası bir sezon daha devam edecek. HBO, Emmy ödüllü dizisi Succession'ı 3. Sezon prömiyerinin üzerinden iki haftadan kısa bir süre sonra, Ekim 2021'de 4. sezonun geleceğini resmen onayladı. Kendall (Jeremy Strong), Shiv (Sarah Snook) ve Roman (Kieran Culkin) Roy, patronları Logan'dan (Brian Cox) Waystar Royco CEO pozisyonunu ya miras yoluyla ya da zorla almak için mücadelelerine devam ederken drama iki yıllık bir gecikmeden sonra 3. sezonuyla gelmişti.

SUCCESSION 4. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

4. sezonun yayınlanması için henüz net bir tarih yok ancak yayınlanan son fragmanda Succession'ın 2023 ilkbaharında geleceği açıklandı. 4. sezonun yayınlanması için henüz onaylanmış bir tarih yok, ancak HBO'nun Baş İçerik Sorumlusu Casey Bloys, Deadline'a gösterinin bir sonraki Emmy sezonuna hak kazanmak için zamanında geri dönmesi gerektiğini söyledi. (Son tarih 31 Mayıs 2023'tür.) Çekimler Haziran sonunda NYC'de başladı.

SUCCESSION 4. SEZON FRAGMANI GELDİ

HBO'nun Jesse Armstrong tarafından yaratılan 13 Emmy ödüllü sevilen dizisi "Succession"ın 4. sezonundan ilk teaser fragman yayınlandı. Gerginliğin tırmandığı fragmanda Logan "Yapmaya çalıştığım her şeyde insanlar bana karşı çıkıyor" diyor. Roy kardeşler, Succession 4. sezon ilk fragmanında bir asi ittifakı kuruyor.

"Succession" 4. sezon, Roy kardeşlerin Kendall (Jeremy Strong), Roman (Kieran Culkin) ve Shiv'in (Sarah Snook) takım oluşturmasına, ancak babaları Logan'ı (Brian Cox), Waystar'ı akış devi GoJo'nun arkasındaki teknoloji devi Lukas Mattson'a (Alexander Skarsgård) satmaktan vazgeçirme konusunda başarısız olmalarına neden olan, 3. sezonun çok önemli uçurumunu takip etmeye hazırlanıyor.

DÖRDÜNCÜ SEZON İÇİN PAYLAŞILAN RESMİ ÖZET

On bölümden oluşan dördüncü sezonda, medya holdingi Waystar Royco'nun teknoloji vizyoneri Lukas Matsson'a satışı giderek yaklaşıyor. Bu sismik satış ihtimali, anlaşma tamamlandıktan sonra hayatlarının nasıl görüneceğini tahmin eden Roy'lar arasında varoluşsal kaygı ve ailevi bölünmeyi kışkırtır. Aile, kültürel ve politik ağırlıklarının ciddi şekilde azaltıldığı bir geleceği tartarken bir güç mücadelesi başlar.

HANGİ OYUNCULAR GERİ DÖNECEK?

Brian Cox (Logan Roy), Jeremy Strong (Kendall), Kieran Culkin (Roman), Sarah Snook (Shiv), Alan Ruck (Connor), Matthew Macfadyen (Tom) ve Nicholas Braun (Kuzen Greg) gibi Roy ailesinin arkasındaki aktörlere ek olarak, J. Smith-Cameron (Gerri), Peter Friedman (Frank), David Rasche (Karl), Fisher Stevens (Hugo), Hiam Abbass (Marcia), Justine Lupe (Willa), Scott Nicholson (güvenlik görevlisi Colin), Zoë Winters (Logan'ın asistanı Kerry) ve Jeannie Berlin (Cyd) dahil olmak üzere Haziran ayında geri dönen oyuncu kadrosunun çoğunu onayladı.

Alexander Skarsgård, Lukas Matsson olarak geri dönecek, Hope Davis, medya varisi Sandi Furness rolünü yeniden canlandıracak ve Arian Moayed ve Annabelle Dexter-Jones, sırasıyla Kendall'ın çılgın düşmanı Stewy ve sevgilisi Naomi Pierce olarak yeniden karşımıza çıkacak.

4. SEZONDAN NE BEKLENMELİ?

Succession 4. sezon fragmanı, Logan'ın her zamanki gibi ürkütücü ve kendinden emin olmasına rağmen anlaşılır bir şekilde ihanete uğramış hissetmesiyle başlıyor. Öte yandan, Roy kardeşler, diğer ağabeyi Connor (Alan Ruck) ile her zamankinden daha fazla müttefikler ve onları cılız bir isyancı ittifakına benzetiyor.

BİZE ULAŞIN