Shakira, Ayrılık Teklisi "Monotonía" Yayınladı

"Monotonía" videosunda, pop yıldızı göğsünde bir delik ile dolaşıyor.

Giriş Tarihi: 24.10.2022 09:48

Shakira, Gerard Piqué'den ayrılmasının ardından kalp kırıklığı marşını yayınladı. Yıldız, yeni müzik videosunda ise hasarlı kalbini koruyarak geçiriyor.

Kolombiyalı pop yıldızı, 11 yıllık birlikteliğinin ardından Gerard Piqué'den ayrıldığını açıklamasından aylar sonra son single'ı "Monotonía"yı yayınladı. Ozuna ile işbirliği, Jaume de la Iguana'nın yönettiği, şarkıcıyı göğsünden vurduğu ve daha sonra kendi kalbini taşırken sokaklarda yürüdüğü muhteşem bir video ile birlikte geldi.

Geçen Haziran ayında yaptıkları ortak açıklamada Shakira ve Piqué, ayrılıklarını doğruladı ve çocukları Milan (9) ve Sasha (7)'nın en büyük öncelikleri olmaya devam ettiğini söyledi. Şarkıcı daha sonra ekim ayında bir röportajda ayrılığa değindi. Ayrıca, merakla beklenen yeni albümü üzerinde çalışmaya başladı.

Adı Türkçede "monotonluk/tekdüzelik" anlamına gelen şarkının sözleri dalgın ve yürek parçalayıcı, çünkü şarkıcı ilişkinin sonunda eski sevgiliye hitap ediyor. "Bu senin suçun değildi, benim de değildi. / Monotonluğun suçuydu./Hiç bir şey söylemedim ama bu beni incitti / Bunun olacağını biliyordum." diye başlıyor şarkıya. Daha sonra sözler anlatıcının ayrılık sırasındaki duygularını açığa çıkarıyor.

"Aniden artık aynı değildin./Narsisizmin yüzünden beni terk ettin./Bir günde ne olduğumuzu unuttun." daha sonraki bir dizede söylüyor.

BİZE ULAŞIN