Rihanna "Black Panther" için 2 Şarkı Yayınlayacak

Rihanna'nın Black Panther: Wakanda Forever devam filmnde öne çıkan 2 şarkıyı yayınlayacağı bildirildi.

Giriş Tarihi: 18.10.2022 13:02 Güncelleme Tarihi: 18.10.2022 13:14

Altı uzun yıl boyunca sabırla Rihanna'nın müziğe dönüşünü bekledik. Son albümü Anti , 28 Ocak 2016'da çıktı ve o zamandan beri pop yıldızı başarılı bir iş kadını olarak kendini kanıtladı. Fenty Beauty ve Savage x Fenty gibi patlayan markalar sayesinde milyarder oldu. Ve bu yaz bir de ilk bebeğini kucağına aldı.

Şimdi yeni müzik nihayet ufukta görünüyor. Geçen ay RiRi'nin Super Bowl devre arası şovunda manşet olacağı açıklandı, ancak müzik haber kaynağı Hits Daily Double'a göre, Şubat 2023'ten çok önce yeni müzik yayınlayacak. Kaynak, Rihanna'nın 11 Kasım'da vizyona girecek olan Black Panther: Wakanda Forever için öne çıkacak iki şarkı kaydettiğini bildirdi. Bu bir söylenti, ancak Super Bowl göz önüne alındığında zamanlama mantıklı.

RiRi'nin Super Bowl konseri ortaya çıktığında, uzun yıllar müzikten uzak kalması nedeniyle birçok hayran şok oldu. Ancak görününüşe göre Rihanna moda dünyasında başarısını kanıtladıktan sonra müziğe tekrar hızlı bir dönüş yapacak.

Son zamanlarda, Rihanna'nın Şubat ayında Super Bowl devre arası şovunu gerçekleştirdikten sonra 2023'te bir stadyum turuna çıkacağı da bildirildi.

Black Panther: Wakanda Forever, 11 Kasım'da sinemalarda gösterime girecek.

BİZE ULAŞIN