Rihanna Super Bowl'da Sahne Alacağı İçin 'Gergin Ama Heyecanlı'

Rihanna bile gösteri öncesi gergin oluyor!

Giriş Tarihi: 05.10.2022 12:58

9 Grammy Ödüllü şarkıcı Rihanna, önümüzdeki yıl Arizona, Glendale'de yapılacak Super Bowl devre arası şovunda sahne alacağını duyurduktan sonra heyecanlandığını itiraf etti.

Rihanna, Instagram ve Twitter'da elinde bir futbol topu tutarken çekilmiş fotoğrafını yayınlayarak müziğe verdiği aranın sona erdiğini doğruladı. Heyecanla beklenen performansının önünde nasıl hissettiği sorulduğunda, taze anne Rihanna TMZ'ye "Gerginim…ama heyecanlıyım" dedi.

Rihanna, hayranların performanstan ne bekleyebileceği konusunda ağzını sıkı tuttu, ancak sahnede ona birkaç ünlü yüzün katılması bekleniyor.

2018'de, daha önce Atlanta'daki Super Bowl LIII'in devre arası şovunu yapmak için "Kiss It Better" hit yapımcısı ile anlaşmıştı. Ancak, o sırada NFL'nin Colin Kaepernick'e yönelik muamelesini çevreleyen tartışmalar ortasında teklifi geri çevirdi.

NFL'ye göre, bu yıl şubat ayındaki devre arası gösterisi 120 milyondan fazla izleyicinin gösteriyi izlemesinden sonra büyük bir başarı olduğunu kanıtladı. Sanatçılar arasında Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige, 50 Cent ve Kendrick Lamar vardı.

BİZE ULAŞIN