Rihanna Super Bowl Biletlerine Talebi Artırdı

Bu noktada sadece “Rihanna futbol konseri” diyoruz.

Giriş Tarihi: 28.09.2022 09:53

Pazar gecesi Rihanna hayranları, yapım aşamasında olan sürpriz bir duyuru ile heyecanlandı. Elinde bir futbol topu tutan kolunun altyazısız bir gönderisiyle haber açıktı. Riri, Super Bowl'a geliyordu ve beş yıldan uzun bir süre sonra ilk canlı performansını sergileyecekti.

Devre arası performansının yeni müzik içerip içermeyeceği önemli değil - hayranlar duygularını açıkça belirttiler. Google Trends'i kullanan AceOdds'tan elde edilen veriler, Super Bowl LVIII'e olan ilginin Rihanna'nın duyurusundan sonra %9,900 arttığını, ancak biletlerin Şubat ayından bu yana satışta olduğunu gösteriyor. Doğal olarak heyecan TikTok'a damladı, #RihannaSuperBowl hashtag'i 3,1 milyon görüntüleme topladı.

Super Bowl LVII , 12 Şubat 2023 Pazar günü Arizona, Glendale'deki State Farm Stadyumu'nda gerçekleşecek. Şu anda Rihanna veya NFL'nin devre arası performansı için neler hazırladığına dair ek bir haber yok. Ancak Rihanna'dan ve kısa süre önce kendi kendini ilan eden "National Fenty League (NFL)"den daha fazla güncelleme için bizi izlemeye devam edin.

BİZE ULAŞIN