Kobe'nin 'The Redeem Team'inden yeni fragman

Kobe Bryant'ın Mamba zihniyetini harekete geçiren 'The Redeem Team'den yeni fragman geldi. Fragmanda takım arkadaşları, Bryant'ın takım arkadaşı olmasına rağmen Pau Gasol'a nasıl merhamet göstermediğini anlatıyor.

Giriş Tarihi: 26.09.2022 12:53

Damla Yüce

Yılın en çok beklenen spor belgesellerinden biri olan The Redeem Team için, NBA süperstarları LeBron James, Kobe Bryant, Dwyane Wade, Chris Paul, Carmelo Anthony ve diğerlerinin yer aldığı yeni bir fragman yayınladı.

Bu özel tanıtım fragmanında takımı, Bryant'ın şampiyonluk zihniyetini aşılayarak gidişatı belirlediği anı işaret ediyor. Hem İspanyol takımı hem de Amerikan takımı, 2008 Pekin Olimpiyatları'nda en büyük altın madalya adaylarıydı. Bryant'ın takım arkadaşları, Bryant'ın işi ciddiye aldığını göstermek için tam olarak ne yaptığını hatırlıyor. James, ABD-İspanya maçından önce Bryant'ın NBA takım arkadaşı Pau Gasol'un göğsüne çarpacağını söylediğini hatırlıyor. James, Wade, Chris Bosh ve diğerleri; Bryant'ın Olimpiyatların gidişatını belirlemek için Gasol'u devirme iddiasına şüpheyle bakıyorlardı. Ancak, Bryant daha sonra Mamba zihniyetinin devreye girmesiyle tam da söylediğini yapıyor.

Fanlar 7 Ekim'de yayınlanacak olan The Redeem Team için nefeslerini tutarken, fragmanda Bryant'ın takım arkadaşlarıyla yapılan röportajlar öne çıkıyor.

BİZE ULAŞIN