Rihanna 2023 Super Bowl ile Sahneye Geri Dönüyor

Rihanna, Super Bowl 2023 devre arası şovunda sahne alacak.

Giriş Tarihi: 26.09.2022 10:11 Güncelleme Tarihi: 26.09.2022 13:28

NFL, pop süperstarı Rihanna'nın Şubat ayında Arizona'daki Super Bowl'da devre arası şovunda manşet olacağını duyurdu. Dokuz Grammy ödüllü şarkıcı, Twitter'a NFL markalı bir futbol topunu tutarken elini gösteren fotoğrafı yayınlayarak haberi doğruladı.

Organizatörler, Pazar gecesi yayınlanan bir basın açıklamasında 34 yaşındaki oyuncuyu "kuşak yeteneği" olarak nitelendirdi. NFL, bu yılki 14 dakikalık gösterinin 120 milyondan fazla izleyiciye ulaşmasıyla gösterinin müzikte en çok rağbet gören organizasyonlardan biri olduğunu söyledi. All-star kadrosunda Dr Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J Blige ve Kendrick Lamar vardı. Gösteri, Olağanüstü Çeşitlilik Özel (Canlı) dalında Emmy Ödülü kazandı.

NFL'nin Müzik Başkanı Seth Dudowsky, "Rihanna, kariyeri boyunca kültürel bir güç olan bir nesil sanatçıdır." Dedi.

Roc Nation eğlence şirketinin performansı düzenlemesine yardımcı olacak Jay-Z, yıldızı "her fırsatta beklentileri aşan mütevazi başlangıçların kadını" olarak nitelendirdi. "Küçük Barbados adasında doğmuş, gelmiş geçmiş en önemli sanatçılardan biri haline gelen bir kişi. İş ve eğlence alanında kendi kendini yetiştirdi" diye ekledi.

RİHANNA DAHA ÖNCE SUPER BOWL'U REDDETMİŞTİ

Rihanna'nın hamlesi, NFL yıldızı Colin Kaepernick ile dayanışma göstermek için 2019'da performans teklifini reddeden şarkıcıdan keskin bir dönüşe işaret ediyor. San Francisco 49ers ile eski bir oyun kurucu olan Kaepernick, maç öncesi milli marş sırasında diz çökme kararının ırkçılığa karşı küresel bir hareket başlatmasına yardımcı olduktan sonra 2016'dan beri ligde oynamadı.

Daha sonra NFL'ye karşı bir dava açtı ve lig sahiplerinin onu spordan sürgün etmek için gizlice anlaştığını iddia etti. Rihanna, o sırada, sahne almayı kabul etseydi, "etkinleştirici" olacağını söyledi.

TAYLOR SWİFT 2023 SUPER BOWL'U GERİ ÇEVİRDİ

Geçtiğimiz günlerde ABD medyası Taylor Swift'in şovun manşet olma teklifini geri çevirdiğini ve bunun yerine birkaç albümü yeniden kaydetmeye devam etmeyi seçtiğini bildirdi. Swift, geçen yıl, müziği üzerinde tam kontrol sahibi olmak için ilk altı albümünü yeniden yayınlama planlarını duyurdu. Hareket, 2019 yılında ana kayıtlarının müzik devi Scooter Braun tarafından satın alınmasını ve daha sonra bunları bir yatırım fonuna satmasını izledi.

BİZE ULAŞIN