Kid Cudi anı kitabı yazıyor

Kendini "hip hop'ın en nefret edilen adam" ilan eden Kid Cudi, hayranlarına "bütün hikayesini" vermek istiyor.

Giriş Tarihi: 22.09.2022 12:10

Damla Yüce

Kid Cudi, hayranlarının madalyonun diğer yüzünü de görmelerini ve hikayesini bir de onun ağzından duymalarını istiyor. Bugünlerde Cudi, Ye ve Mike Dean de dahil olmak üzere bir çok eski arkadaşı ve meslektaşının eleştirileriyle karşı karşıya kaldığı için adından sıkça söz edilen bir isim oldu.

Man on the Moon sanatçısı son zamanlarda, geçmişteki kan davalarını gün yüzüne taşıyan rapçilerin ve toplumun tepkisiyle karşı karşıya kaldı. Kanye West'in Kid Cudi ile olan sorunu Pete Davidson'la olan dostluğundan kaynaklanırken, Dean ise kısa süre önce Cudi'yi turnesinden çıkardığını sosyal medyadan duyurmuştu.

Cudi, bu sorunların üstesinden gelmek için elinden gelenin en iyisini yapıp Twitterda aslında bir nebze "kutsanmış adam" olarak görülse de, kendini "şu anda hip hopta en nefret edilen adam" olarak adlandırdı.

Başarılı rapçi, hikayenin kendi tarafını anlatmayı umarak, çok yakında bir hatıra yazısı yayınlamayı planladığını tweetledi. Cudi anıların, hayranlara "dolu" ve "gerçek" bir hikaye vereceğini söylüyor.

Bu haftanın başlarında ise Cudi, hayranlara onun gerçekte kim olduğunu daha iyi anlamalarını sağlayacağını umarak kitabın ilk bölümünü yazmaya başladığını açıkladı. Henüz ne zaman yayınlanacağına dair bir bilgi ise mevcut değil.

BİZE ULAŞIN