Studio Ghibli Tema Parkına ilk bakış

Studio Ghibili Tema Parkı, hayranlara içeriden gizlice bir bakış sundu. Büyük açılış Kasım ayının ilk günü yapılacak.

Giriş Tarihi: 20.09.2022 13:20

Damla Yüce

Studio Ghibli Tema Parkı'nın açılışını heyecanla bekleyen dünyanın dört bir yanındaki hayranlara, tam olarak neler bekleyebileceklerini gösteren bir dizi fotoğraf yayınlandı.

Studio Ghibli'nin Kasım ayı başlarında açılması planlanıyor ve Ghibli Warehouse, Youth Hill ve Dondoko Forest olmak üzere üç alanı içerecek. Alanda üç özel sergi salonu, mağaza ve kafenin yanı sıra büyük bir tiyatro salonu yer alıyor.

Orizona adlı tiyatro salonu, seyircilerin Studio Ghibli'nin 10 kısa animasyonunu izleyebileceği 170 koltuğa sahip olacak şekilde tasarlandı. Kısa animasyonların her biri dokuz ila 16 dakika uzunluğunda ve hepsi Hayao Miyazaki tarafından yönetiliyor.



Bu filmlerin büyüsünü yeniden yaşamak isteyenler için, tema parkı, Spirited Away'de gizemli bir trende Kaonashi'nin yanında oturmak da dahil olmak üzere animasyonlarından 13 ünlü sahneyi yeniden yaratıyor. Hediyelik eşya götürmek isteyenler Ghibli depo mağazasına göz atabilirken, yiyecek bir şeyler yemek isteyenler ise Atıştırmalık ve içecekler için Depo'daki kafeye gidebilecek.

Studio Ghibli Tema Parkı resmi olarak 1 Kasım'da açılıyor.

BİZE ULAŞIN