Whitney Houston Biyografik Filminden Fragman Geldi

Naomi Ackie'nin başrolünde yer aldığı Whitney Houston biyografik filmi "I Wanna Dance With Somebody"nin ilk fragmanı Sony Pictures tarafından yayınlandı.

Giriş Tarihi: 16.09.2022 10:51

Yaklaşan Whitney Houston biyografisi I Wanna Dance With Somebody'nin ilk fragmanı sonunda yayınlandı. Queen biyografisinin de yazarı olan Anthony McCarten "I Wanna Dance With Somebody"nin senaryosunu kaleme aldı. Filmin yapımcılığını Pat Houston, Larry Mestel ve Denis O'Sullivan'ın yanı sıra filmde Stanley Tucci tarafından canlandırılan Houston'ın eski müzik yapımcısı Clive Davis üstleniyor.

Filmin duyurulmasından kısa bir süre sonra, Naomi Ackie'nin Houston rolünde oynayacağı ortaya çıktı. En çok Star Wars: The Rise of Skywalker, Yardie'deki rolleri ve Steve McQueen'in TV antolojisi Small Axe'deki şu anki rolüyle tanınıyor. Filmin neleri kapsayacağı ve Ackie'nin müzik ikonunu nasıl canlandıracağı konusunda iki yıl süren spekülasyonların ardından, hayranlar filmden ne bekleyeceklerine ilk kez bakıyorlar.

Sony Pictures tarafından yayınlanan fragman, Houston'ın 1987'deki hit hiti I Wanna Dance With Somebody'ye uygun bir şekilde oynuyor ve hem şarkıcıyı yıldız olmaya iten çığır açan anlara hem de kişisel hayatında karşılaştığı mücadelelere bir bakış sunuyor. Ackie ile Houston'ın beklenmedik bir şekilde annesinin vekili olarak sahneye çıkmasıyla başlayan fragman, yapımcı Clive Davis'in potansiyel yıldız gücünü fark eden Stanley Tucci'yi gösteriyor.

Houston'ın biyografik filmi I Wanna Dance With Somebody (Biriyle Dans Etmek İstiyorum) 21 Aralık'ta vizyona girecek.

Deadline, 25 yaşındaki aktörün R&B yıldızı ve Houston'ın eski kocası Bobby Brown'ı canlandırdığını bildirdi. Sanders, Oscar ödüllü Moonlight filminde genç Chiron'u oynamasıyla tanınıyor.

The Photograph yönetmeni Stella Meghie'nin yaratıcı farklılıklar nedeniyle istifa etmesinin ardından Harriet yönetmeni Kasi Lemmons'ın filmi yönetmek için devreye girdi. Lemmons, "Yazma kariyerimin başlarında Whitney için iki proje geliştirdim ve onunla tanışma fırsatım oldu. Muazzam, eşsiz bir sanatçıydı ve hikayesi trajik olduğu kadar hayranlık uyandırıcı. Onun hayat hikayesini ve müziğini dinleyicilere ulaştırmanın bir parçası olduğum için kendimi ayrıcalıklı hissediyorum." dedi.

Konuya gelince, yapımcılar Deadline'a "tüm zamanların en büyük kadın R&B pop vokalistinin hayatını ve müziğini neşeli, duygusal ve yürek parçalayan bir kutlama yapmayı, bilinmezlikten müzikal süperstarlığa giden yolculuğunu takip etmeyi hedeflediklerini" söyledi.

BİZE ULAŞIN