Dark Yaratıcılarının Yeni Dizisi 1899'dan İlk Poster

Dark'ın yaratıcılarının yeni dizisi Netflix'in 1899'u için yeni bir hareketli posterde okyanusta üçgen bir deliğe yelken açan bir vapur görülüyor.

Giriş Tarihi: 15.09.2022 16:08

1899 için rahatsız edici yeni bir hareketli poster, masum yolcularla dolu bir gemiyi uçsuz bucaksız okyanusa çekiyor. Netflix'in gelecek dönem dizisi, yayın hizmetinin eleştirmenlerce beğenilen Alman bilimkurgu gerilim filmi Dark'ın yaratıcıları Jantje Friese ve Baran bo Odar'dan geliyor.

Dark, dört Alman ailenin hayatlarını ve sıkıntılı bir zaman yolculuğu komplosuna karışmalarını kapsayan üç sezon boyunca koştu . İzleyiciler ve eleştirmenler Dark'ı akış hizmetlerinde en iyi uluslararası bilim kurgu dizilerinden biri olarak selamladı, bu nedenle 1899'un karşılaması gereken yüksek bir çıta var.

Şimdi Netflix , bu yıl platformda prömiyer yapması gereken 1899'u tanıtmak için bir hareketli poster yayınlıyor. Yaratım, okyanusta dönen, üçgen bir deliğe yelken açan bir buharlı gemiyi tasvir ediyor; su, şaşırtıcı uçurumun kenarlarından aşağı akıyor. Posterin üzerinde "Kaybolan şey bulunacaktır" yazan bir slogan var.

Poster rahatsız edici olmakla kalmıyor, aynı zamanda gösterinin üçgenin ana motifini de etkiliyor. Gizemli sembol, resmi 1899 tanıtım fragmanında birden fazla noktada ortaya çıkıyor ve Netflix'in gösteri için en yeni tanıtım parçasının odak noktası. Bu vurgu göz önüne alındığında, gösterinin fragmanında kayıp bir yolcu gemisini bildiren bir gazete manşetinin kısa klibinin yanı sıra, hareketli poster, hayranların 1899'da Bermuda Şeytan Üçgeni'ni içereceğine dair aldıkları en iyi ipucu olabilir. Bu noktada bu tamamen spekülasyon olsa da, fantastik hareket tasarımı gösterinin kayıp bir şeyi bulma temasını yineliyor.

Dünya çapında övgü toplayan ve tutkulu bir hayran kitlesine sahip olan Almanya yapımı ödüllü dizi DARK'ı yaratan ekip bu kez uluslararası bir oyuncu kadrosunu bir araya getiriyor. Bu ansambl kadroda Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musial, Lucas Lynggaard Tønnesen, Rosalie Craig, Clara Rosager, Maria Erwolter, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentão, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Fflyn Edwards, Alexandre Willaume ve Anton Lasser gibi isimler yer alacak. Kelimenin tam anlamıyla çok dilli bir dizi olmayı amaçlayan yapımda karakterler kendi ana dillerini konuşacak.

Senarist, yapımcı ve dizi sorumlusu Jantje Friese şunları söylüyor: "1899 farklı ülkelerden gelen ve kendi ana dillerini konuşan karakterleriyle gerçek bir Avrupa dizisi. Bu heyecanlı yolculuğa dünyanın farklı yerlerinden müthiş yeteneklerle birlikte çıkacağımız için kendimizi çok şanslı hissediyoruz."

BİZE ULAŞIN