Only Murders in the Building 3. Sezon Hakkında Bildiklerimiz

Hulu'nun en çok izlenen komedisi Only Murders in the Building hareketli bir üçüncü sezonu olacak.

Giriş Tarihi: 14.09.2022 09:53 Güncelleme Tarihi: 15.09.2022 09:20

Hulu, Only Murders in the Building'in 3. Sezonunu onayladı, bu da Arconia komşularının çözmesi için ileride daha çekici ipuçları anlamına geliyor.

Başrollerini Selena Gomez, Steve Martin ve Martin Short'un paylaştığı popüler cinayet gizemi dizisi, sürekli bir sorunu çözmek için birlikte çalışan gerçek suç fanatikleri Mabel Mora (Gomez), Charles-Haden Savage (Martin) ve Oliver Putnam'ı (Short) takip ediyor.

Sezon 2'de üçlü, Jayne Houdyshell'in Bunny Folger'ını öldüren yeni bir cinayete karıştı ve dizi sorumlusu John Hoffman'a göre, Sezon 3 muhtemelen daha da heyecanlı olacak.

Önümüzde, OMITB'nin beklenen üçüncü sezonu hakkında, öngörülen çıkış tarihi, olay örgüleri ve potansiyel yeni kamera hücreleri de dahil olmak üzere şu ana kadar bildiğimiz her şeyi görün.

ONLY MURDERS IN THE BUILDING 3. SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?
Yeni sezonun çıkış tarihi henüz onaylanmadı, ancak TikTok'taki üçlüye göre, muhtemelen 2023'te olacak. Gösterinin üçüncü sezonu Hulu tarafından resmi olarak onaylandığına göre, sezonlar arasındaki zamanlama bir yıl arayla kalırsa gelecek yaz yayınlanmasını bekleyebiliriz.

ONLY MURDERS IN THE BUILDING 3. SEZONDA NELER OLACAK?
Katili ortaya çıkardıktan ve Bunny'nin cinayet davasını kapattıktan sonra, 2. sezon finali, gelecek sezonun gizemini oluşturan şaşırtıcı bir ileriyi içeriyordu. Bir yıl sonra Charles, Oliver(!) tarafından yönetilen bir oyunda rol alıyor ve Paul Rudd(!!) tarafından oynanan rol arkadaşı Ben Glenroy ile rekabet halinde. Hangi sırların iki aktörün anlaşmasını engellediğini bilmiyoruz ama Glenroy açılış gecesinde ölünce Charles'ın ilgi odağı olacağı açık.

KADROYU KİM OLUŞTURACAK?
Altın üçlü burada kalacak, ancak diğer karakterlerin kaderi belirsizliğini koruyor. Sezon 2, Amy Schumer (kendisi olarak) ve Cara Delevingne (gizemli sanatçı Alice olarak) dahil olmak üzere diziye yeni ünlü konuk yıldızları tanıttı. Gösterinin artan popülaritesiyle sevilen bazı diğer ünlülerin de diziye dahil olması kolaylaşıyor.

ONLY MURDERS IN THE BUILDING 3. SEZON KADROSUNA KİMLER KATILIYOR?
3. sezonun gizemi için yapılan düzenlemenin ardından Variety , Rudd'ın Glenroy'u oynamak için kadroya resmen katıldığını, muhtemelen cinayetine giden yılı gösteren flashback'ler aracılığıyla olduğunu bildirdi.

Hoffman yaptığı açıklamada, "Paul Rudd, 2. sezonun sonunda Ben Glenroy olarak şovumuzun dünyasına uğurlu bir giriş yaptıktan sonra, kesinlikle daha fazla bilgi edinmek ve gelecek Sezonumuzda görmek istediğimiz biri. yaklaşan birçok sorunun açık bir kaynağı ve şovumuzda olduğu gibi, henüz pek çok bükülme gelecek!"

OYUNCU KADROSU 3. SEZON İÇİN BAŞKA NELER PAYLAŞTI?
Şu ana kadar kesin olarak bildiğimiz bir şey var ki Gomez, Martin ve Short birbirleriyle çalışırken çok eğleniyorlar ve üretken dinamiklerinin kaçınılmaz olarak muhteşem bir 3. Sezona ulaşmasını umuyoruz. Martin, 2. Sezonun resmi fragmanını Twitter'da paylaşırken "Yıllardır yaşadığım en profesyonel eğlence" diye yazdı.

Gomez, hayatının bu döneminde dizide başrol oyuncularıyla çalışırken hiç olmadığı kadar mutlu olduğunu da söyledi. Geçen ay THR'ye "İkinci sezonu bitirdim, yemek programımı yaptım ve şimdi üçüncü sezona kadar stüdyoda olacağım" dedi . "Şu anda hayatımda, çok açık olduğumu hissediyorum ve yaptığım işi seviyorum... Şu anda gerçekten iyi bir boşluktayım ve bundan zevk alıyorum."

BİZE ULAŞIN