"Squid Game'in 'spinoff'unu ciddiye almamak gerek"

Squid Game'in yaratıcısı Hwang Dong-hyuk hayranlarına spinoff'u "Çok ciddiye almamalarını" söyledi. 'The Challenge', 'Squid Game' yarışmalarını büyük bir nakit ödülle hayata geçirecek.

Giriş Tarihi: 16.09.2022 10:34

Squid Game'in yapımcısı Hwang Dong-hyuk, dizinin hayranlarına 'Squid Game: The Challenge' adlı spin-offu hakkında "her şeyi fazla ciddiye almamaları" gerektiğini söyledi.

Squid Game ve oyuncu kadrosunun, "Red Light, Green Light" bölümü için Drama Dizisinde Üstün Yönetmenlik, Lee Jung-jae için Drama Dizisinde En İyi Erkek Oyuncu ve daha fazlası gibi tarihi zaferleri eve götürdüğü 2022 Emmy Ödülleri'nden kısa bir süre sonra, dizinin yapımcısı Hwang, The Challenge'ın yaratıcısıyla zaten tanıştığını açıkladı.

Hwang, "Bence dizi oldukça ağır bir mesaj taşıyor ve bu mesajı alıp nakit ödüllü bir realite şovuna dönüştürmenin bazı endişeler doğurduğunun farkındayım" dedi. "İşleri çok ciddiye alırsak eğlence sektöründen uzaklaşırız. Büyük bir emsal teşkil etmiyor" diyerek şovdaki oyunlara ve ödüle pek anlam yüklenmemesi gerektiğini vurguladı.

Hwang'ın draması Squid Game'e dayanan on bölümlük televizyon şovu, dünyanın dört bir yanından dört yüz elli altı oyuncunun bir dizi yorucu mücadeleye katıldığını gösterecek. Yarışmacılar "Şimdiye kadarki en büyük nakit ödül" olan 4.56 milyon dolar kazanma umuduyla yarışacaklar.

BİZE ULAŞIN