Johnny Depp ve Amber Heard'ın Hakaret Davası Film Oldu

'Hot Take: The Depp/Heard Trial', "yılın en çok izlenen davasına" dramatize edilmiş bir bakış.

Giriş Tarihi: 30.09.2022 15:46

Damla Yüce

Johnny Depp ve Amber Heard'ın karalama davasının sonucuna dayanarak, "yılın en çok izlenen davası" şimdi bir film haline getirildi. Hot Take: The Depp/Heard Trial, dünya çapında milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilen davanın kurgusal bir yeniden anlatımı olacak.

Nihayetinde jüri, Heard'ın Aralık 2018 tarihli makalesinde yer alan aile içi şiddet iddialarıyla Depp'i karaladığını, Depp'in ise avukatı tarafından Heard hakkında yapılan karalayıcı bir ifadeden sorumlu tutulduğunu tartışmıştı. Filmin resmi fragmanı, Hot Take'nin Johnny Depp ve Amber Heard'ı temsil eden avukatların sunduğu davanın her iki tarafını da sunacağını ortaya koyuyor.

Fragmanda, iki aylık dava sahnelerinin yanı sıra, mahkemeler sırasında Heard ile alay eden TikTok videolarına da atıfta bulunuyor.

Johnny Depp ve Amber Heard arasında neler olmuştu?

Heard'ün Mart 2019'da Washington Post'ta şiddet gördüğüne dair kaleme aldığı yazının ardından Depp, 50 milyon dolarlık iftira davası açmıştı. Heard de Depp'e Eylül 2020'de 100 milyon dolarlık davayla karşılık vermişti. Yaklaşık 6 hafta boyunca ülke gündemini işgal eden Depp ve Heard'ün davasına bakan jüri, kadın oyuncunun 2018'de Washington Post gazetesinde eski eşi Depp'i "aile içi istismarı temsil eden halka açık bir figür" olarak nitelendirdiği yazısıyla karaladığına hükmetti.

"Hot Take: The Depp/Heard Trial" oyuncuları kimler?

Filmde Johnny Depp rolünde Mark Hapka, Amber Heard rolünde ise Megan Davis yer alıyor.

BİZE ULAŞIN