Joji, Melankolik Parçası "Die For You"nun klibini yayınladı

Joji, duygusal parçası "Die For You"ya tamamen stok görüntülerinden derlenen bir klip çekti.

Giriş Tarihi: 07.11.2022 11:46

Yükselen sanatçı Joji, Smithereens'in stüdyo albümü "Die For You"nun üçüncü parçasının müzik videosunu yayınladı. "Glimpse of Us" ve "SLOW DANCEN IN THE DARK" gibi melankolik baladlarıyla tanınan "Die For You", Joji'nin yoluna devam etmek hakkında doğru bir şekilde konuşmasıyla daha köklü duygular uyandırıyor ve biten büyük bir aşkın ardından uyanılan ilk sabahı referans alıyor.

Yeni müzik videosu, Smithereens turunun görsellerini de yapan yaratıcı stüdyo Actual Objects tarafından yönetildi. Bir ilişkinin sürüşünü, heyecanını ve sonrasını özetleyen görüntüler, çarpışan dalgaların ve elekten geçirilen çakılların dünyevi çekimlerinden, karamsar gece motosiklet gezilerine ve havai fişeklere kadar tamamen stok görüntülerinden derlenmiş.

"Bensiz mutlu olduğunu duydum. Ve umarım doğrudur. Beni biraz öldürür. Sorun değil, çünkü senin için ölürüm" diyor Joji.

İleriye dönük olarak, Joji, sırasıyla 6 ve 13 Mayıs'ta New York'taki Madison Square Garden ve Los Angeles'taki The Kia Forum'daki arena performanslarında manşet olmaya hazırlanıyor.

BİZE ULAŞIN