Gosling, Margot Robbie ile tekrar başrolü oynamak istiyor

Ryan Gosling'in 'Ocean's Eleven' devam filminde Margot Robbie ile birlikte başrol oynamak için görüşmelerde bulunduğu bildirildi.

Giriş Tarihi: 22.08.2022 14:35

Damla Yüce

Görünüşe göre Margot Robbie ve Ryan Gosling, bu sefer daha aksiyon odaklı bir filmde başka bir projede birlikte çalışacak.

Bu yılın başlarında, Robbie'nin yeni Ocean's Eleven devam filminde başrol oynayacağı ve yapımcı olacağı doğrulandı. Gosling ile yakında vizyona girecek olan 'Barbie' filminde birlikte başrolü paylaştığı Margot Robbie, Jay Roach'ın yönettiği ve Carrie Solomon'un yazdığı yeniden uyarlama filminde tekrar bir araya gelme planları yaptı.

Senaryo hakkında hala çok az ayrıntı olsa da, filmin 1960'larda Avrupa'da geçmesi bekleniyor. Orijinal film üçlemesinde Brad Pitt, George Clooney, Matt Damon ve Julia Roberts başroldeydi. 2018'de ise, filmin Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Rihanna, Sarah Paulson ve Helena Bonham-Carter'ın oynadığı, tamamen kadınlardan oluşan bir oyuncu kadrosuyla devam filmi gelmişti.

Jay Roach, Robbie ile hikayenin öncesini anlatan filmin yapımcılığını üstlenecek. Şu anda Robbie ve Gosling, 21 Temmuz 2023'te sinemalarda gösterime girecek yeni Barbie film seti üzerinde birlikte çalışıyorlar.

BİZE ULAŞIN