'Marvel's Avengers' Kış Askeri Bucky Barnes'ı Bir Sonraki Oynanabilir Karakter Olarak Ekliyor

Winter Soldier olarak da bilinen Bucky Barnes'ın yakında oyunun bir sonraki oynanabilir karakteri olarak katılacağını duyuruldu. Ayrıca AIM'in Klonlama Laboratuvarı adında yeni bir seviye olacak.

Giriş Tarihi: 19.08.2022 10:00 Güncelleme Tarihi: 19.08.2022 10:18

Damla Yüce

Jane Foster'ın Mighty Thor olarak Square Enix yapımı video oyunu Marvel's Avengers'ta yer almasının ardından fanları heyecanlandıran bir gelişme daha yaşandı. Winter Soldier olarak da bilinen Bucky Barnes'ın yakında oyunun bir sonraki oynanabilir karakteri olarak katılacağını duyuruldu.

Bucky Barnes; Kaptan America, Iron Man, Hulk, Ms. Marvel, Black Widow ve Thor'un orijinal ekibinin yanı sıra Kate Bishop, Hawkeye, Black Panther, Spider-Man ve Mighty Thor'un orijinal ekibine katılarak oyunun 12. oynanabilir karakteri olacak.

2.6 güncellemesinden önce gösterilen lansmanla, oyuncuları AIM'in Klonlama Laboratuarı'na getirecek yeni oyun sonu içeriğiyle aynı zamana denk gelecek ve Avengers'ın şeytani organizasyonla mücadelesi etrafında dönen hikayeyi daha da genişletecek. 2.6 güncellemesinin kendisine gelince, bir sonraki yamanın, Eylül ayında gelmesi ve "Kötüler İçin Dinlenme Yok" adlı yeni bir Warzone tanıtması planlanıyor. Square Enix bunu, Scientist Supreme'in kaynaklarının (ve klonlarının) tükendiği ve AIM'in gücünü güvence altına almak için daha fazla risk aldığı "kötü adam odaklı bir macera" olarak tanımlıyor.

Henüz 2.6 güncellemesi ve Winter Soldier için kesin bir çıkış tarihi yok. Marvel's Avengers, Square Enix ve Crystal Dynamics'ten gelecek daha fazla güncelleme için bizi takipte kalın!

BİZE ULAŞIN