The Watcher ile Monster'ın 2. Sezonları Onaylandı

Netflix, iki Ryan Murphy yapımını devam ettireceğini duyurdu: The Watcher ve Monster: The Jeffrey Dahmer Story.

Giriş Tarihi: 08.11.2022 13:13 Güncelleme Tarihi: 08.11.2022 14:31

Sıradışı yapımlarıyla ve özellikle American Horror Story ile Hollywood'da yerini sağlamlaştıran yapımcı Ryan Murphy'nin yüzü gülmeye devam ediyor. Netflix, Monster ve The Watcher'ı yenilediğini duyurdu . Her ikisi de Ryan Murphy ve Ian Brennan'dan gelen gerçek suç dramaları birbirinden haftalar sonra çıkış yaptı. Monster: The Jeffrey Dahmer Story'de (Canavar: Jeffrey Dahmer Hikayesi) Evan Peters başroldeydi. The Watcher ise yeni ve pahalı bir eve taşındıktan sonra isimsiz tehdit mektupları almaya başlayan bir çiftin hikayesini anlatmak için etkileyici bir topluluğu bir araya getirdi.

Her iki gösteri de Ryan Murphy ve Ian Brennan tarafından yaratıldı. "Monster" 21 Eylül'de, "The Watcher" ise 13 Ekim'de çıkış yaptı.

Yine de Dahmer'ı çevreleyen çeşitli tartışmalara ve gerçek Watcher çiftinin Netflix şovunu izlemeyeceklerini söylemesine rağmen, her ikisi de izleyiciler arasında bir hit olduğunu kanıtladı. Dahmer, yayıncının verilerine göre dünya çapında 934 milyon saat izlenme elde ederek Netflix'in en çok izlenen ikinci İngilizce dizisi oldu. Bu arada The Watcher, çıkışından sonraki 18 gün içinde 341 milyon saat kazandı. Şimdi, bu sayılarla desteklenen Monster ve The Watcher bir farklılık ile de olsa geri dönecek.

Monster da "toplumu etkileyen diğer canavar figürlerin hikayelerine" odaklanacak bir antoloji dizisi olacak. The Watcher 2. sezona gelince , yaratıcı planlar gizli tutuluyor. Dolayısıyla, aynı hikayenin devam edip etmeyeceği veya daha çok bir antoloji haline gelip gelmeyeceği belli değil.

Netflix'in Global TV Başkanı Bela Bajaria , Murphy ve Brennan'ın dizisinin platformdaki başarısını kutlayan resmi bir açıklama yaptı ve şunları söyledi:

"İzleyiciler Monster ve The Watcher'dan gözlerini alamıyor. Ryan Murphy ve Ian Brennan'ın Monster'daki yaratıcı ekibi ve The Watcher'daki Eric Newman, dünyanın her yerindeki izleyicileri büyüleyen usta hikaye anlatıcılarıdır. Bu iki dizinin arka arkaya gücü, Ryan'ın kültürel duyumlar yaratan farklı orijinal sesinden kaynaklanıyor ve Monster ve Watcher evrenlerinde hikayeler anlatmaya devam etmekten heyecan duyuyoruz."

BİZE ULAŞIN