Brad Pitt ve Margot Robbie'li 'Babylon' fragmanına ilk bakış

Giriş Tarihi: 14.09.2022 11:57

Oscar ödüllü yönetmen Damien Chazelle, yakında çıkacak olan yıldızlarla dolu filmi Babylon'un resmi fragmanını yayınladı. Filmde baş karakter olarak Brad Pitt, Margot Robbie, Tobey Maguire, Diego Calva, Jovan Adepo, Li Jun Li ve Jean Smart yer alıyor.

Babylon, 1920'lerin Los Angeles'ında geçen bir Amerikan destansı dönem komedi-dram filmi olacak. Resmi özete göre, film "Büyük bir hırs ve aşırı aşırılığın hikayesi, Hollywood'un başlarında dizginlenemeyen bir çöküş ve ahlaksızlık çağında birden fazla karakterin yükselişini ve düşüşünü izliyor." Babylon, Chazelle'in 2018 sinema projesi Ryan Gosling'li First Man'inden bu yana ilk filmi. Chazelle, 2014'teki Whiplash ve 2016 Oscar ödüllü müzikali La La Land'deki çalışmalarıyla tanınıyor.

Fragmandaki diyolog durmak bilmeyen partilerin ve hareketli cazın ortasında, karakterlerin gözünden 20'li yıllara dair bir fikir veriyor. Robbie'nin fragmanda, "Kaderimde yazıyor: Ben bir yıldızım. Param olsaydı, sadece eğlenceli şeylere harcardım, anlıyor musun? Vergi gibi sıkıcı şeylere değil. Sadece herkesin sonsuza kadar parti yapmasını istiyorum." dediği duyuluyor. Mega yıldız Jack Conrad'ı oynayan Pitt ise şöyle diyor: Ne yapmamız gerektiğini biliyor musun? Formu yeniden tanımlamalı, o hayallerin haritasını çıkarmalı ve tarihe yazdırmalıyız. Yukarıya bakın ve "Eureka! Ben yalnız değilim" deyin.

1920'lerin Los Angeles'ına doğru yolculuk yapacağımız film 6 Ocak 2023'te tüm sinemalarda yayınlanacak.

BİZE ULAŞIN