Christian Bale ve Margot Robbie'li 'Amsterdam' Vizyona Giriyor

Christian Bale, Margot Robbie ve John David Washington'un başrollerini paylaştığı "Amsterdam" izleyici ile buluşacak.

Giriş Tarihi: 07.10.2022 12:02

"The Fighter", "Silver Linings Playbook", "American Hustle" gibi filmlerin toplam beş kez Oscar adaylığı elde eden David O. Russell'ın yönettiği ve senaryosuna imza attığı, 1930'lu yıllarda, tanık oldukları cinayetin zanlısı haline gelen ve Amerikan tarihindeki en çirkin entrikalardan birini ortaya çıkaran üç arkadaşın hikayesini işliyor.

Başrollerini Christian Bale, Margot Robbie ve John David Washington'ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Chris Rock, Anya Taylor-Joy, Zoe Saldana, Mike Myers, Michael Shannon, Timothy Olyphant, Andrea Riseborough, Taylor Swift, Matthias Schoenaerts, Alessandro Nivola, Rami Malek ve Robert De Niro yer alıyor.

Christian Bale, Indiewire'a verdiği röportajda, çekimler sırasında Chris Rock'a gülmekten role giremediğini ve sonunda çareyi kendisini ondan tamamen izole etmekte bulduğunu anlattı. Rock'ın setteki ilk gününde onunla tanışacağı için heyecanlı olduğunu çünkü onun stand-up şovunun büyük bir hayranı olduğunu söyleyen Bale sözlerine şöyle devam etti:

David [O. Russell] ona, bana anlatacağını bilmediğim bazı hikayeler anlatmasını söyledi, daha önce de sık sık yaptığı gibi. Ve ben onu seviyordum. Ama Chris o kadar komik ki rol yapamadığımı fark ettim. Ona gülerek kendim oluyordum. Bu yüzden ona gitmem gerekti, 'Dostum, seninle konuşmayı seviyorum ve ortak arkadaşlarımız var ama artık yapamam. Çünkü David benden bu filmde oynamamı, sadece benim kıkırdamamı izlemek için istemedi. O benim Burt olmamı istiyor ve ben gülmekten nasıl Burt olacağımı unutuyorum' dedim.

BİZE ULAŞIN