Pete Davidson Yeni H&M Kampanyasında Rol Alıyor

Pete Davidson, erkek koleksiyonundaki taze enerjiyi yakalayan yeni H&M kampanyasında rol alıyor.

Giriş Tarihi: 09.05.2022 12:16

H&M, kıyafetler ile, onu günlük yaşamında giyen erkeklere verdiği özgüven arasındaki güçlü bağlantıyı yansıtan yeni erkek koleksiyonunda, kampanya yüzünün Pete Davidson olduğunu paylaştı. Kampanya, ifade özgürlüğü ve özgüveni her an stiline yansıtmayı ele alarak erkek kıyafetilerindeki canlı enerjiyi yakalıyor. Bu kampanya, sesi açmak, eğlenmek, cesur olmak ve çok sevilen gardırop favorilerine yeni parçalar eklemek için bir davet. Dünya çapındaki H&M mağazalarına ve hm.com'a gelecek koleksiyonlarla anı yaratın.

"Bu kampanya için iş birliği yapmak harika bir deneyimdi. Fotoğrafları ve içeriği oluşturken çok eğlendik. Kıyafetler rahat ve içinde iyi hissetiriyor, bu da H&M'de en sevdiğim şey." diyor Pete Davidson.

"Bu yeni cesur kampanyamızın yüzü Pete Davidson olduğu için çok heyecanlıyız. Pete, kendine güveni ve kişisel tarzıyla oynamasıyla H&M'in yeni erkek koleksiyonunda sevdiği her şeyi özetliyor. Kendisi çok cana yakın ve tüm dünyadaki erkeklere kendi tarzlarıyla anı yakalamaları için ilham veriyor." diyor H&M Erkek Kıyafeti Global Direktörü Henrik Nordvall.

Bu kampanyada H&M, kişisel stili sahnenin önüne koyan yeni erkek giyim hareketini kutluyor. Geleneksel kodlar yıkılıp yeni nesil kendi dilini buldukça erkek modası her anın önemli olduğu bir yer haline geliyor. Durum ne olursa olsun, kim olduğumuzu ifade etmek için kıyafetlerin gücünü vurguluyor.

Yeni sezon H&M parçalarını geçmiş H&M erkek giyim koleksiyonlarından favorilerle karıştıran erkeklere yer veren kampanya, modadaki gelişim ve cesur ifadelerden oluşan yeni havayı yansıtıyor. Kampanya, dünyanın dört bir yanındaki erkekleri, sahip oldukları şeylerin keyfini çıkarmaya, vintage satın almaya ve ardından H&M'in erkek giyim koleksiyonlarından önemli olan yeni parçaları eklemeye teşvik ediyor. Bu mevsimsel değişimin ötesinde moda ile yeni bir yola çıkmayı hedefleyen bütünsel bir bakış açısı.

Pete Davidson, mizahı, yeteneği ve yaklaşımı sayesinde dünyanın en büyük yıldızlarından biri olan stand-up komedyeni, oyuncu ve yazardır. Pete, 20 yaşından beri Saturday Night Live'ın kadrosunda yer alıyor ve ayrıca King of Staten Island filminde ortak yazarlık, yönetici yapımcılık ve başrolde yer aldı. Kişisel tarzı, mizahı kadar bireyseldir, deneyleri ve modayla oynamasıyla tanınır.

BİZE ULAŞIN