Hugo Boss İkinci El Satış Platformunu Başlatıyor

Hugo Boss, ‘Claim 5’ stratejisinin bir parçası olarak sürdürülebilirlik çabalarını desteklemek için 2022'nin üçüncü çeyreğinde bir yeniden satış platformu başlatıyor.

Giriş Tarihi: 21.04.2022 13:28

Hugo Boss döngüsel bir iş modeline geçmeyi planlarken, "Hugo Boss Pre-Loved" platformu, mevcut müşteriler tarafından ticareti yapılan önceden sahip olunan ürünlerden oluşan bir "küratörlük çeşitleri" sunacak.

Yeniden satış hizmeti, markaların ikinci el işlerini ölçeklendirmelerine yardımcı olan Faume tarafından yürütülecek ve hugoboss.com üzerinden erişilebilir olacak. 2025'te Almanya, İngiltere ve ABD'ye genişletilmeden önce başlangıçta Fransa'da piyasaya sürülecek.

Hugo Boss yaptığı açıklamada, müşterilerin kullanılmış ürünleri çevrimiçi bir süreçle doğrudan kendilerine iade etmelerinin kolay olacağını söyledi. Öğe bağışlayan müşteriler daha sonra çevrimiçi olarak, yeni veya önceden sahip olunan ürünlerde veya mağazada kullanılmak üzere kredi alacak.

İkinci el ürün tamamen kalite kontrolünden geçtikten sonra, 'Hugo Boss Pre-Loved'da satışa sunulan, özenle seçilmiş ikinci el ürün yelpazesinin bir parçası olacak. Başlangıçta yeniden satış, gelecekte eklenecek aksesuarlarla birlikte yalnızca giyim eşyalarını içerecek.

Buna ek olarak, Hugo Boss, bu yılın sonlarında Almanya'daki bazı mağazalarında ürünlerinin yaşam döngüsünü daha da uzatmak için bir bakım ve onarım hizmeti başlatıyor ve takip edecek daha fazla önemli pazar var. Hizmet, takım elbise, kot pantolon, ayakkabı, jarse ürünleri ve deri eşyaların onarımını kapsayacak.

Hugo Boss'un COO'su Heiko Schäfer şunları söyledi: "Ürünlerimizin yüksek kalitesi, birden fazla yaşam sürmelerine olanak tanıyor ve büyüyen yeniden satış pazarına girmemiz şirket olarak bizim için doğal bir adım. Hugo Boss Pre-Loved döngüsel bir iş modeline geçişimizi desteklerken, onarım servisimiz müşterilerimizin en sevdikleri parçaları daha uzun süre giymelerine ve kıt kaynakların tüketimini azaltmalarına olanak tanıyacak."

BİZE ULAŞIN