Boss Değişen Logosuyla Yeniden Doğuyor

HUGO BOSS’un ana markası BOSS, daha genç ve eğlenceli moda kimliğini yeni logosu ve dinamik yapısıyla kutluyor!

Giriş Tarihi: 26.01.2022 12:25

HUGO BOSS, markaları BOSS ve HUGO için eş zamanlı olarak tarihi markanın yeniden doğuşunu temsil eden, yıldızlarla dolu iki kampanya yayınlıyor. Neredeyse 50 yıl sonra HUGO BOSS, 360 derecelik marka değişimi ile ana markası BOSS için yeni bir logo tanıtıyor. Yeni logo tasarımı daha kalın ve grafik yazı tipi ile modern ve etkili bir görsellik sunuyor.

Şirketin CLAIM 5 büyüme stratejisi doğrultusunda BOSS ve HUGO markaları yeni ve modern marka kimliğini benimseyerek daha genç ve global kitlelere odaklanıyor. Tasarımları, mağaza konseptleri ve çok kanallı iletişim stratejileri, markanın kusursuz giyim kodlarına sadık kalırken çok daha eğlenceli ve rahat bir estetiğe odaklanıyor.

BOSS: #BeYourOwnBoss Kampanyası

BOSS, yıldız yeteneklerden oluşan kadrosu ile İlkbahar/Yaz 2022 #BeYourOwnBoss kampanyasını duyuruyor. Çarpıcı kampanyanın çok yönlü yıldızlar kadrosunu dünyanın dört bir yanındaki setlerde ünlü moda fotoğrafçısı Mikael Jansson fotoğrafladı.

BOSS, aynı zamanda TikTok yıldızı Khaby Lame ile uzun dönemli ortaklığıyla da gençleşme etkisini pekiştiriyor. Defilesinde yer alışıyla yalnızca dört gün içinde dört milyardan fazla görüntülenmeyle rekor kıran Milano Moda Haftası etkinliği Lame'e marka elçisi olarak hazırlayacağı kapsül koleksiyon yolunu açtı.

#BeYourOwnBoss kampanyasında top modeller Kendall Jenner, Hailey Bieber ve Joan Smalls, dünyaca ünlü Amerikan rapçi Future, TikTok yıldızı Khaby Lame, Güney Koreli şarkıcı ve oyuncu Lee Min-ho, İngiliz profesyonel boksör Anthony Joshua, İtalyan tenis şampiyonu Matteo Berrettini ve Alman koşucu Alica Schmidt yer alıyor.

Global kampanyaya ek olarak podcast, sahne arkası görüntüleri ve reel videolarından oluşan ve sosyal medya etkileşimine odaklanan içerikler yaratıldı. Kampanya, sosyal medya ve 35 metropolde yayınlanacak dış mekan reklamcılığıyla dünya çapındaki tüm müşteri temas noktalarında başlayacak.

Kampanyanın yayın tarihi olan 26 Ocak günü ünlü oyuncuların da dahil olduğu 200 yetenek imza BOSS Hoodie'yi giydikleri fotoğraflarını kişisel BOSS hikayeleri ile Instagram, Weibo, Red ve WeChat üzerinden paylaşacak.

CEO Daniel Grieder, "BOSS'un mükemmel kadrosu için çok heyecanlıyız. Kampanyadaki yetenekler ve karakterler bugün bir patronun temsil ettiklerini kusursuzca yansıtıyor. Günümüz dünyasında patron olmanın daha kişisel, duygusal ve düşünceli yönlerini anlamak Y kuşağı ile daha net bir şekilde bağlantı kurmamıza yardımcı oluyor." yorumunu yapıyor.

BİZE ULAŞIN