'Naruto' x Jordan Zion 1'a ilk bakış

Altı Yol Bilge Modu Naruto'dan, Altı Yol Madara Uchiha ve Naruto'nun Kurama modu yani dokuz kuyruklu şeytan formundan esinlenerek tasarlanan Jordan x Naruto iş birliğinden görseller gün yüzüne çıktı.

Giriş Tarihi: 27.04.2022 13:46 Güncelleme Tarihi: 27.04.2022 13:50

Damla Yüce

Yaklaşan Naruto x Jordan Zion koleksiyonu için Naruto Shippuden temalı Jordan Zion 1 spor ayakkabılarına göz atmaya hazır mısınız?

Basketbol oyuncusu Zion Williamson'a göre, Jordan'la olan bu işbirliği yelpazesi Zion'un manga/anime ile olan ilişkisini onurlandırıyor, özellikle de "sıkıntıların üstesinden gelmenin paralel yollarıyla".

Beklenen giyim yelpazesinin yanı sıra, koleksiyonda Zion 1'in üç farklı rengi bulunuyor. Farklı modeller çeşitli karakter biçimlerinden ilham alıyor.

Koleksiyona liderlik eden, Naruto'nun Altı Yol Bilge Modundaki görünümünden ilham alınarak tasarlanan turuncu ve sarı bir seri. Ayakkabının arkası, Naruto Bige formundayken, kahramanın ceketinde bulunan motiflerle süslenmiş. Sonraki model, dillerinde belirgin bir şekilde Rinne Sharingan dōjutsu'sunu içeren Altı Yol Madara Uchiha'ya gönderme yapıyor.

Koleksiyonu tamamlayan üçüncü renk grubu, Naruto'nun Dokuz Kuyruklu Şeytan Tilki Formu'ndaki görünümünü kopyalıyor. Kurama'yı Naruto'nun içinde topuklarından mühürleyen jinchūriki mühür işaretleriyle vücudunu kaplayan çakra pelerinine benzeyen siyah ve koyu kırmızı karışımı ifade ediyor.

Naruto x Jordan Zion 1'in önümüzdeki haftalarda piyasaya çıkması bekleniyor.

BİZE ULAŞIN