Zendaya MET Gala'ya Katılmayacağını Açıkladı

Zendaya'nın gerçek bir stil ikonu olduğuna şüphe yok ama bu yıl modanın en büyük etkinliğine katılmayacak.

Giriş Tarihi: 22.04.2022 10:23

Oyuncu ve moda ikonu Zendaya, Academy Museum of Motion Pictures'da gerçekleşen Euphoria For Your Thinking Emmys etkinliğinde, zamanlama sorunlarını gerekçe göstererek 2022 Met Gala'da yer almayacağını doğruladı.

Zendaya, Extra'ya "Buradaki hayranlarımı hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm ama çalışacağım. Kızınız çalışıp biraz film çekmeli." dedi. "Herkese en iyisini diliyor" ve "Eninde sonunda geri döneceğini" söylüyor.

Aktris ayrıca "tenis oynayacağını" söyledi ve Boston'da Call Me by Your Name'den Luca Guadagnino, Challengers'ın yönettiği yaklaşan romantik dramanın çekimleriyle meşgul olacağını ima etti. Film, kort içindeki ve dışındaki üç tenisçi arasındaki aşk üçgenini konu alıyor; Zendaya, Grand Slam şampiyonu olmak için yarışan kocası Art'ı (Mike Faist) eğiten tenis koçu Tashi rolünde. Art, internetteki eski en iyi arkadaşı ve Tashi'nin eski erkek arkadaşı Patrick (Josh O'Connor) ile karşı karşıya kalır.

Aktris henüz yaklaşmakta olan filmdeki rolü hakkında konuşmadı, ancak Deadline'ın Şubat ayında bildirdiğine göre Guadagnino ile Tashi'yi oynamak hakkında görüştükten sonra "anında ilgisini çekti".

O ve uzun süredir stilist olan Law Roach, bu yıl kesinlikle oyunun kurallarını değiştiren bir Met Gala görünümü oluşturmayacak olsa da, ikili dünkü etkinliğe yine de şık bir kıyafetle katıldı. Zendaya, halının üzerinde Fear of God'ın 2021 sonbahar koleksiyonundan kül grisi yakasız bir takım elbise giymiş ve onu Louboutin topuklu ayakkabıları ve Bulgari elmaslarla eşleştirilmişti.

BİZE ULAŞIN