Zendaya Spider Man: No Way Home galasında

Zendaya ve Tom Holland dün akşam Marvel’ın yeni yayınlanacak olan filmi Spider Man: No Way Home için bir araya geldi.

Giriş Tarihi: 06.12.2021 15:55

Zendaya, 5 Aralık 2021, Pazar günü Londra'da gerçekleştirilen 'Spider Man: No Way Home' için prömiyerine Alexander McQueen İlkbahar Yaz 2022 Koleksiyonu'ndan kristal yağmur işlemeli gri kruvaze ceket ve uzun Arc çizmelerle katıldı.

İlk olarak 'Captain America: Civil War'da izleyici karşısına çıkan, Marvel çizgiromanlarının en sevilen kahramanı Spider-Man, 'Homecoming' ile başlayan ve 'Spider-Man: Far From Home' ile devam eden seriyle izleyicinin beğenisini kazanmıştı.

Tom Holland'in başrolünde yer aldığı serinin üçüncü filmi Spider-Man: No Way Home'da Spider-Man'in kimliğinin ortaya çıkması sonucu Doctor Strange ile işbirliği yapması anlatılıyor.

Spider-Man: No Way Home, 2000'lerin başında izlediğimiz Spider-Man serisinde yer alan Doctor Octopus ve Andrew Garfield'lı Spider-Man filmlerinde yer alan Electro gibi karakterlerin de hikâyede yer alacağının sinyallerini vermişti. Yayınlanan ilk fragmanda Alfred Molina'nın canlandırdığı Dr. Octopus'un yer almasıyla filmin paralel evrenleri iç içe geçireceği düşünceleri de kanıtlanmıştı.

Başrolünde Tom Holland'ın yer aldığı filminin oyuncu kadrosunda serinin diğer filmlerinde de yer alan Zendaya, Marisa Tomei, Jacob Batalon ve Tony Revolori gibi isimler bulunuyor. Ayrıca kadroya Doctor Strange olarak Benedict Cumberbatch, Electro olarak Jamie Foxx ve 2002 yapımı Spider-Man filminde Dr. Octopus olarak izlediğimiz Alfred Molina ile Jonah Jameson olarak izlediğimiz J.K Simmons da katıldı.

BİZE ULAŞIN