MM6 Maison Margiela ile Eastpak Yeni İş Birliğini Açıkladı

MM6 Maison Margiela ve Eastpak, 2021 sonbaharında podyumda bir dizi aksesuarı piyasaya sürdükten sonra, iş birliğine dayalı ikinci bir çanta ve aksesuar serisini tanıttı.

Giriş Tarihi: 21.04.2022 13:17

"Built to Resist" sloganıyla yola çıkan Eastpak, şık ve işlevsel sırt çantaları, omuz çantaları, seyahat malzemeleri ve aksesuarlarını hayranlarıyla birlikte geliştirmeye devam ediyor. Markanın MM6 Maison Margiela ile 2021 sonbaharındaki şovunda çıkış yapan ve bir dizi parçanın tersten öne dönmesiyle sonuçlanan "Reverse Mode" sürümünün ardından ikili ikinci bir iş birliğini duyurdu.

Sürrealist tonlarla dolu MM6 Maison Margiela x Eastpak koleksiyonu, suni kürkten oluşan tekerlekli bavul gibi beklenmedik ayrıntıları içeriyor. Öne çıkan özellikler arasında, çarpık bir görünüm oluşturmak için siluetin bir tarafının sarkmasıyla trippy bir makyaj alan Padded Pak'r yer alıyor. Bu arada, MM6'in Japanese tote çantası, klasik tasarımı Eastpak'ın imza hissi ile birleştiren fermuarlı bir ön kese ile güncellendi. Paket, çıkarılabilir omuz askılı küçük bir çapraz çantaya dönüştürülen Eastpak Crew cüzdanıyla tamamlandı. Bu ürünlerin her biri siyah, koyu yeşil ve parlak sarı renk tonlarında sunuluyor.

İronik bir düz sırt çantası versiyonu, ön yüzünde yastıklı bir dizüstü bilgisayar kılıfı ve dahili düzenleyici de dahil olmak üzere belirgin bir ortak markalı etiket bulunan önceki bir işbirliği sırt çantasının trompe l'oeil baskısı ile Margiela arşivlerine övgü niteliği taşıyor.

BİZE ULAŞIN