Tommy ve Dee Hilfiger MET Gala 2022 Etkinliği’ne katıldı

Tommy ve Dee Hilfiger MET Gala 2022 Etkinliği’ne katıldı. Hilfiger’in konukları arasında TOMMY HILFIGER tasarımlı giysileri ile Shawn Mendes ve Anthony Ramos da bulunmaktaydı.

Giriş Tarihi: 09.05.2022 14:38

Tommy ve Dee Hilfiger, iki kısımdan oluşan bir sunumun ikincisi olan In America: An Anthology of Fashion'ın açılışını kutlamak üzere 2 Mayıs 2022 tarihinde New York City'de gerçekleştirilen MET GALA (Metropolitan Museum of Art Kostüm Enstitüsü) Etkinliği'ne katıldı. Sergi, 19. yüzyıldan 20. yüzyılın ortalarına kadar Amerika Birleşik Devletleri'nde çalışmış olan tasarımcı ve terzilere yer veren geniş bir terzilik öğeleri teşhir yelpazesi vasıtası ile Amerikan modasının temellerine yönelik bir araştırma niteliğinde. Etkinlikte Ryan Reynolds, Blake Lively, Regina King ve Lin Manuel Miranda eş başkanlık yaparken, Tom Ford, Adam Mosseri ve Anna Wintour da onursal başkan olarak yer aldılar.

Tommy Hilfiger'e, moda tasarımcısı eşi Dee Hilfiger, Grammy adaylığı ve Multi-platinum ödülleri bulunan şarkıcı/söz yazarı Shawn Mendes ve Grammy Ödüllü, Golden Globe ve Emmy adaylıkları bulunan sanatçı Anthony Ramos eşlik ettiler.

BİZE ULAŞIN