Rihanna'nın Super Bowl Performansı Belgesele Dönüşecek

Rihanna Super Bowl ile sahneye dönüşünü belgelemek için Apple TV+ ile mutimilyon dolarlık anlaşma imzlaadı.

Giriş Tarihi: 25.11.2022 13:02

Rihanna'nın Şubat 2023'teki Super Bowl İlk Yarı Gösterisi performansı, Apple TV+ 'ta yayınlanan yeni bir belgeselin odak noktası olacak.

Kaynaklar, yayıncının bu yıl Rihanna ve A$AP Rocky'nin çocuğu doğduktan sonra sonra müziğe dönüş yolculuğunu takip edecek olan belgesel için milyonlarca dolar harcadığını iddia ediyor. İçeriden bir kaynak, "Büyük gece öncesindeki provalar ve toplantılar kaydedilecek ve artık bir anne olarak pop'a geri döndüğü için hayatının gerçekte nasıl olduğuna dair bir fikir verecek. Müzik söz konusu olduğunda Rihanna hesaba katılması gereken muazzam bir güç ve bu nedenle Apple milyonlar ödedi." dedi.

Kaynak, "Rihanna ile ilgili her şey için büyük bir iştah var, özellikle de bu onun yıllar sonra ilk kez sahneye büyük dönüşü olacağı için" diye ekledi. "Super Bowl, dünyanın en büyük sahnelerinden biri değilse de, bu yüzden şovu her zaman çok büyük olacak. Üstelik bunun canlı bir geri dönüş olduğunu ve baskının çok büyük olduğunu ekleyin. Dünyanın neden tüm zamanların en iyi performans gösterenlerinden biri olduğunu hatırlaması için can atıyor."

Belgesel, sanatçı ve iş kadınının şu anda yakın zamanda bir albüm yayınlama planı olmadığını doğruladıktan sonra Kasım ayı başlarında ima ettiği "özel proje" olabilir. Rihanna performans kararı hakkında "Bebeğimi bırakacaksam, özel bir şey için bebeğimi bırakacağım" dedi." Benim için ya şimdi ya da aslaydı."

Daha önce Beyonce'nin 2018'deki Coachella performansı belgesel olmuş ve büyük ilgi görmüştü.

BİZE ULAŞIN