You 4. Sezon Beklenenden Erken Yayınlanıyor

Netflix tarafından yayınlanan yeni bir You 4. sezon hareketli posteri, Joe Goldberg'in Londra'ya gidişini gösteriyor.

Giriş Tarihi: 25.11.2022 10:11 Güncelleme Tarihi: 25.11.2022 10:27

Netflix'in sevilen dizisi You'nun dördüncü sezonu beklenenden erken geliyor. Akış platformu, gerilim dizisinin daha önce paylaşılandan bir gün önce 9 Şubat 2023'te prömiyer yapacağını duyurdu. Önce 1. kısım, ardından tam olarak bir ay sonra 9 Mart 2023'te ikinci kısım yayınlanacak.

Penn Badgley'in Joe Goldberg rolünde oynadığı diziinin önümüzdeki sezonu, sırasıyla New York, Los Angeles ve hayali Kaliforniya banliyösü Madre Linda'da geçen önceki sezonların ardından Londra'da geçecek.

Bu sefer Joe, Profesör Jonathan Moore'u seçecek ve bir kez daha bir kadına ürkütücü bir şekilde aşık olacak. Yeni hedefi, kütüphaneci kız arkadaşı Marienne (Tati Gabrielle) ile görüşmeye devam ederken, Kate (Charlotte Ritchie tarafından canlandırılan) adlı bir sanat galerisi yöneticisidir.

Yeni sezonda Joe/Jonathan, Kat ve Marienne'in yanı sıra Nadia (Amy Leigh Hickman), Rhys (Ed Speleers), Phoebe (Tilly Keeper), Adam (Lukas Gage), Simon (Aidan Cheng), Sophie ( Niccy Lin), Gemma (Eve Austin), Connie (Dario Coates) ve Blessing (Ozioma Whenu) yer alıyor.

YOU 3. SEZONDA NELER OLDU?

3. sezon, Joe'nun karısı Love Quinn'i (Victoria Pedretti) öldürmesi ve yanan evlerinden kaçmasıyla sürpriz bir sonla sona erdi. Yeni bir başlangıç yapmak için, Joe iki ayak parmağını kesti ve onları Love'ın cesedinin daha sonra polis tarafından bulunması ve Joe'nun öldüğü varsayılması için geride bıraktı. Hayranların gözdesi Love'ın ölümünün yer aldığı You 3. sezondaki korkunç sona rağmen, seri katil oğlu Henry'yi mahalledeki bir çiftin bakımına bırakıp çocuğun sevgi dolu bir aile ortamında büyümesine izin vermeyi seçti.

Joe sadece ailesini ve Madre Linda'nın evini değil, Amerika Birleşik Devletleri'ni de terk etti ve en son sevgilisi Marienne'in (Tati Gabrielle) peşinde Paris'e taşındı. Hayranlar, You 4. sezonunun büyük ölçüde Joe'nun Marienne'i arayışına odaklanmasını bekleyebilir, çünkü yeni bir kadına yönelik herhangi bir başka saplantı şovu ve Joe'nun bir karakter olarak gelişimini engelleyecektir. You'nun 3. sezonundaki olaylar, Joe'yu bu göreve odaklanmış bir zihinle ve yollarına yeni bir bakış açısıyla atılmaya hazırladı. Oğlu Henry'yi başka bir aileye bırakmanın ardındaki fikir, Joe'nun onun çocuk için sağlıklı bir varlık olmadığını fark etmesi ve böylece karakteri hayatını bir bütün olarak yeniden değerlendirecek şekilde konumlandırmasıydı.

BİZE ULAŞIN