Game of Thrones: Gizlilik anlaşması

Efsanevi dizi Game of Thrones'un Sansa Stark'ı Sophie Turner, müzisyen nişanlısı Joe Jonas'un dizinin finalini bildiğini açıkladı. Turner'ın nişanlısı Jonas, Game of Thrones’un finalini açıklamaması için bir 'gizlilik anlaşması' imzaladı.

Giriş Tarihi: 02.04.2019 11:12
Game of Thrones dizisinin finale kadar yaşamayı başaran yegane karakterlerinden Sansa Stark'a yeniden odaklanıyoruz. Dizide Sansa Stark'a hayat veren oyuncu Sophie Turner, nişanlısı Joe Jonas'ın dizi setinde hayli fazla vakit geçirdiğini açıkladı. Turner, verdiği bir röportajda, Jonas'ın finali bildiğini fakat ifşa etmemesi adına bir gizlilik anlaşması imzaladığını da belirtti. Genç müzisyen Joe Jonas, bu haberden sonra Game of Thrones hayranları tarafından yakın takibe alınacağı ise kesin. Joe Jonas, üç erkek kardeşiyle birlikte 'Jonas Brothers' adlı grubuyla kendine ait ciddi bir hayran kitlesine sahip. Jonas kardeşlerden biri Game of Thrones finalinde neler olacağını biliyor... Peki, diğer kardeşler biliyor olabilir mi?



Game of Thrones, sekizinci ve final sezonuna doğru hızla geri sayımına devam ediyor. Tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip dizi, 14 Nisan'da final sezonunun ilk bölümüyle karşımıza çıkacak. Finalden önce paylaşılan yeni fragmanlarda ipucu aramaya devam ediyoruz.




BİZE ULAŞIN