Hem yönetmen hem başrol: Brie Larson

Captain Marvel filmiyle gündeme oturmuş olan ve uzun süredir yerini koruyan Brie Larson, bu kez yönetmen koltuğunda oturduğu bir projeyle karşımıza çıkıyor.

Giriş Tarihi: 26.03.2019 11:06 Güncelleme Tarihi: 26.03.2019 11:11

Marvel sinematik evreninin ilk kadın süper kahramanı Captain Marvel'ı canlandıran Brie Larson, Oscar Ödülü'nü kazandıktan hemen sonra bu kez yönetmen koltuğunda karşımıza çıkacak. Larson, Unicorn Store adlı filmin hem başrolünde hem de yönetmen koltuğunda yer alacak. Larson'un yönetmenliği deneyimleyeceği ilk uzun metrajlı film radarımıza takılıyor.

2017 yılında Toronto Film Festivali'nde prömiyerini gerçekleştiren fakat aldığı kötü eleştiriler nedeniyle vizyona girmeyen Unicorn Store'a yardım eli Netflix'ten geldi. Netflix, filmin haklarını satın alarak kendi yapımları arasına ekledi.

Sanat okulundan ayrılan bir gencin masa başı bir işe başlaması ve bir süre sonrada kendini bulabilmek adına işten ayrılmasını konu edinen filmin başrollerini Brie Larson ve Samuel L. Jackson üstleniyor. Jackson, filmde gencin hayallerini gerçekleştirmesi için ona yardımcı olan satıcı rolünü canlandıracak. Brie Larson ve Samuel L. Jackson ikilisine filmde Joan Cusack, Martha MacIsaac, Bradley Whitford, Karan Soni gibi birçok ünlü isim de eşlik edecek. Unicorn Store, 5 Nisan'da Netflix'te seyircilerin karşısına çıkacak.

BİZE ULAŞIN