The Umbrella Academy, 2. sezon onayını aldı.

Netflix Originals yapımı popüler dizi The Umbrella Academy, ilk sezonun ardından 2. sezon onayını almayı başardı. The Monocle'ın süper kahramanları dünyayı kurtarabilecek m

Giriş Tarihi: 01.04.2019 15:29
Netflix'in kendine hayli güvenen popüler yapımı The Umbrella Academy, ilk sezonuyla tüm dünyada büyük yankı uayndırdı. İlk kez geçtiğimiz Şubat ayında yayınlanan ilk sezonuyla adından söz ettiren dizi, Netflix'ten 2.sezon onayını aldı.



Netflix Originals dizisi The Umbrella Academy, Ellen Page ile birlikte Robert Sheehan, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Colm Feore ve Mary J. Blige gibi isimlerle karşımıza çıkıyor. The Umbrella Academy'de ilk sezonun ardından ikinci sezonda neler yaşayacağımız ise merak konusu. Dizi, Gerard Way ve Gabriel Ba ikilisinin çizgi roman serisinden uyarlanmıştı. Çizgi roman serisi hikayenin devamı için bir fikir verebilir. Elbette uyarlama olduğunu tekrar hatırlatmakta fayda var. The Umbrella Academy, 1989 yılında aynı gün dünyaya gelmiş yedi bebeğin hikayesini konu ediniyor. Esrarengiz bir mucit olan The Monocle (asıl ismi Sir Reginald Hargreeves) tarafından birer süper kahraman olarak yetiştirilen yedi kardeşin Dünya'yı kurtarmak için yıllar sonra yeniden bir araya gelişine şahit oluyor. Peki, kahramanların süper güçleri ne? İşte Umrella Academy izlemek için iyi bir sebep.

BİZE ULAŞIN