The Dead Don't Lie: Jim Jarmusch'un yıldızlar takımı

Sinemanın yıldızları, Jim Jarmusch'un 'The Dead Don't Lie' filmiyle beyaz perdede yerini alıyor. Jarmusch, yıldızlar takımını zombi hikayesiyle harmanlıyor. Takımı saymaya Bill Murray, Tilda Swinton, Selena Gomez ve Iggy Pop ile başlayalım...

Giriş Tarihi: 29.03.2019 11:38
Bulutsuz bir gecede gökyüzündeki yıldızları ne kadar da ne görüyoruz değil mi? Şimdi o bahsi geçen yıldızlar gibi şöhretli isimleri beyaz perdede görmeye hazırlanıyoruz. Jim Jarmusch, yeni filmi The Dead Don't Die ile önümüzdeki Haziran'da sinema salonlarını bir yıldızlar takımına açacak.


Bill Murray

Jim Jarmusch, 2013'te Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye'ye kendi kadrajından baktığı bir vampir bilmi olan Only Lovers Left Alive ile aday olmuştu. Jarmusch, bu kez zombileri radarına almış ve The Dead Don't Die ile gösterişli bir ekibi toplamış.


Tilda Swinton

Filmin kadrosunda; Bill Murray, Adam Driver, Tilda Swinton, Chloë Sevigny, Steve Buscemi, Danny Glover, Caleb Landry Jones, Rosie Perez, Iggy Pop, Sara Driver, RZA, Selena Gomez, Carol Kane ve Tom Waits bulunuyor. Tek nefeste okumanın bile zor olduğu bu listenin bir arada oluşu, filmin nasıl bir ruha sahip olacağını şimdiden belli ediyor.


Iggy Pop

Film yönetmneliğini yapacak Jarmusch, The Dead Don't Lie senaryosuna da imzasını atmış. İzlenecekler listenizin favorilerine hızlıca ekleyin, pişman olmayacağız!

BİZE ULAŞIN